Δεινοί καλποσφαιριστές


Η στήλη προτείνει μουντιαλικές μεταγραφές παιχταράδων της πολιτικής για να σκίσει η ομάδα και να ξεπουλήσουν τα διαρκείας!

Σήμερα θα χρησιμοποιηθεί η αλεφαντική διάλεκτος, η οποία δύναται να πείσει ακόμα και τον διστακτικότερο πρόεδρο να προβεί στη μεταγραφή των υπερπολύτιμων παικτών του καλποσφαίρου (σ.σ.: ομαδικό παίγνιον. Διεξάγεται στη Βουλή και την τιβί. Κερδίζει όποιος καταστρέφει τη χώρα του, επευφημούμενος από τους χουλιγκάνους οπαδούς του). Οι «παίκτες» για τους οποίους θα γίνει η μνεία ταιριάζουν σε όλα τα «θεσμικά» κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών και μερικά δισεκατομμύρια ευρώ για τα γεράματα και τα εν γένει δύσκολα χρόνια που είθισται να περνούν οι ταλαίπωροι πολιτικοί αρχηγοί.

Λοιπόν, ο ναός ο πρόεδρος, που ο Θεός να τον έχει καλά να δίνει δουλειά στογκόζμο (στα κανονικά ελληνικά είναι «στον κόσμο») και να παίρνει πρωταθλήματα και κύπελλα και τα πάντα όλα, να κοιτάξει να φέρει στην ομάδα τον Θόδωρο τον Τσουκάτο: παιχταράς μεγάλου βεληνεκούς. Πλεμονάτος, τρεχαλατζής, κουβαλητής με κέφια.

Ακάματος

Ούτε Τούρκος πεχλιβάνης δεν σηκώνει τις βαλίτσες με τα λεφτά της Siemens σαν τον γίγαντα τον Τσουκάτο. Δεν μιλάει, έμπιστος, τάφος και δεγκολάει (σ.σ.: δεν κολλάει) πουθενά. Μάρκα, ευρώ, δολάρια, σέκελ, ρούβλια, γρόσια, ό,τι νάναι δώστου και θα σ' τα φέρει στο κόμμα, νάχουνε οι υπάλληλοι να πληρώνονται και να χτίζουν τις βίλες οι υπουργοί, να πάρει μπρος η οικοδομή να φάνε ψωμάκι τα παιδιά του λαού του φουκαρά.

Πώς ήτανε ο Τζόλε στον Θρύλο, που πήγαινε την μπάλα, ασταμάτητος, αστραπή, εργάτης από τηγκαλαμάτα (σ.σ.: την Καλαμάτα) μέχρι τον Εβρο και δεν λαχάνιαζε; Ε, έτσι κι ο Τσουκάτος: ακάματος, όχι ακαμάτης, σαν αυτούς που θέλουνε δέκα φραπέδες για να κάνουν ένα τηλέφωνο για το κόμμα. Αυτός δεν ήτανε που μάγεψε τότε με το ασίστ-εκατομμύριο που πήρε από τον άλλονα τον παιχταρά, τον Μιχάλη τον Χριστοφοράκο, και το έριξε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και χάλασε τογκόζμο (σ.σ.: τον κόσμο); Πάρτονα, πρόεδρε, να φτιάξεις κέντρο δυνατό, να χαρούν οι φίλαθλοι...
Η συνέχεια αύριο.

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-17/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger