Αρχική » , , , » Ποια εμφάνιση θέλει να ξεχάσει ο υπερ-κωλοτούμπας Πάνος Καμμένος;

Ποια εμφάνιση θέλει να ξεχάσει ο υπερ-κωλοτούμπας Πάνος Καμμένος;


0 Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν το απόγευμα της Κυριακής το πολυνομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει και το υπερ-ταμείο των αποκρατικοποιήσεων, που έχει προκαλέσει τόσες πολλές αντιδράσεις. Σίγουρα, όμως, υπάρχει μια εμφάνιση που θα ήθελε να ξεχάσει. Πριν ακόμη εγκαταλείψει τη ΝΔ και ιδρύσει τους ΑΝΕΛ, όταν η ΝΔ ήταν ακόμη αντιμνημονιακή, και ο νυν υπουργός Άμυνας ξιφουλκούσε κατά της οικογένειας Παπανδρέου για το πρώτο Μνημόνιο, είχε εμφανιστεί στη Βουλή με ένα μπλουζάκι που έγραφε «Greece is not for sale». To φόρεσε μάλιστα την ημέρα που οι εκπρό­σωποι της τρόικας είχαν επισκεφθεί τπ Βουλή για να τους... δείξει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Σήμερα βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει και ο Πάνος Καμμένος δεν ηγείται απλώς ενός κόμματος, αλλά βρίσκεται και σε υπουργική καρέκλα. Και το απόγευμα της Κυριακής, έστω και με βαριά καρδιά, θα πει και εκείνος και οι βουλευτές του «ναι σε όλα». Και στις αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή... Greece is for sale now.

Από το koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger