Ο Μέσι της χρεοκοπίας


Η μεταγραφολογία για τη Ν.Δ. κλείνει με μια πρόταση-βόμβα για αγορά του άσου των άσων 

Αυτός δεν είναι άνθρωπος, είναι δυναμίτης! Μ' έναν τέτοιο στη μηχανή σου, πας στην κόλαση και δεν ξανάρχεσαι, γιατί θα την παγώσει ο μάγκας, ο τεράστιος, ο απίθανος, ο σίφουνας ο Γιώργος ο Παπαντρέου, ο γιος του μεγάλου του Αντρέα θεοσχωρέστον, που έδωσε στον κόσμο να φάει ψωμάκι και στο τέλος φάγανε και το ψωμί και τα πρόσφορα και τα κουλούρια και τον φούρναρη.

Είναι γυμνασμένος, τούμπανο, γρήγορος, φυσέκι. Αντέχει στο πρέσινγκ στις δυσκολίες, δόξες δράμες, τα πάντα όλα. Να σου κάνει ντρίμπλες στα Μνημόνια να χάνεται η μπαλίτσα, να γεμίζουν οι κερκίδες με μπατίρηδες που χρωστάνε της Μιχαλούς, του Μιχάλη, της Αγκέλας της Μέρκελ, του Αγγέλου του Χαριστέα και του Σόιμπλε που απ' τον Θεό να τόβρει. Να κόβει μισθούς, συντάξεις, να πασάρει εθνική κυριαρχία στους Γερμανούς, να φτιάχνει άμυνα χαλύβδινη σαν αμερικάνικο αεροπλανοφόρο, να σουτάρει, να σκοράρει, να κορνάρει - ό,τι θες και φαντάζεσαι το κάνει. Και σκοτώνει και χρεώνει!

Μουσακάδες

Μιλάμε για μεταγραφάρα, που θα παραμιλάνε οι εφημερίδες, τα ίντερνετ, οι τηλεοράσεις, τα περιοδικά. Και το Μίκυ Μάους εξώφυλλο θα τη βάλει την είδηση, άμα ο ναός ο πρόεδρος πάρει ΓΑΠ και κάνει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον τιτάνα της μπάλας κι ύστερα κάνα δημοψήφισμα. Σαν τα τσαμπιά θα κρέμονται οι οπαδοί στις κερκίδες για να δούνε προπονήσεις με τον Γιωργάκη. Να βάζει τα κολάν και να τρελαίνονται οι γυναίκες - νέες και γριές, χήρες, μεσόκοπες, ζωντοχήρες και λεύτερες και μιλφάρες και κούγκαρ. Να κάνει διατάσεις στο ζέσταμα και να παίρνουν φωτιά τα θηλυκά από τον καημό, πυρκαγιά μεγάλη, να ψήσεις αρνί, δυο μουσακάδες κι ένα ταψί με γεμιστά. Να σκίζουνε όλες τα ρούχα τους, να ξεμαλλιάζονται και να κλαίνε για ένα αυτόγραφό του. Με το κανό θα έρχεται στο γήπεδο και θα βλέπεις τις λυσσάρες να κολυμπάνε και να τον κυνηγούν. Κοστίζει κάτι παραπάνω, πρόεδρε, ίσα με 400 δισ. ευρώ, αλλά θα σε γράψει η Ιστορία. Πάρε Γιώργο και θα με θυμηθείς!

Παναγιώτης Λιάκος
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger