Αρχική » , , , » Όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε ...

Όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε ...


Γράφει
ο Κώστας Μαντατοφόρος

Ξέρεις τι είναι να σου βαράνε προσοχές ακόμα και στρατηγοί, λες κι είσαι κάνας σοβαρός άνθρωπος; Ξέρεις τι είναι να λες όποια μ@λακία σου κατέβει στο ακατοίκητο και οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι να σου λεν' μάλιστα κύριε υπουργέ”; Να είσαι ένας άχρηστος ανεπάγγελ­τος μπουχέσας και ξαφνικά να βρίσκεσαι συγκυβερνήτης, έστω και σε κυβέρνηση-τσίρκο. Πως το είπε αυτό το τελευταίο; "... δια­πραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών'’!!! Πανούλη εσύ Σουπερστάρ! Ούτε ο διευθυντής του τσίρκου δεν τόλμησε να ξεστομί­σει τέτοια παπαριά. Ζήσε το μύθο σου στην υπουργι­κή καρέκλα. Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν. Πώς αλλιώς να στο πούμε; Είμαστε μαζί σου. Κανείς δεν θα σε ξυπνήσει απ’ τον βαρύ σου λήθαργο με τα περίεργα όνειρα. 

Θα ξυπνήσεις μόνος σου πέφτο­ντας, μα θά΄ ναι αργά. Και τότε όλοι θα γελάνε με τον γελοίο με τις πυτζάμες και τις παντούφλες, που θα τριγυρνάει και θα ονει­ρεύεται ακόμη υπουργικές καρέ­κλες και στολές παραλλαγής. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως ενώ είσαι η τρίχα μεσ΄ το γάλα των απατεώνων που κυβερνούν, σε ανέχονται ακόμη γιατί είσαι πιο δεδομένος κι απ’ τα σκ@τά στην λεκάνη. Τέτοια κατάντια για μια υπουργική καρέκλα και ένα στρα­τιωτικό αμπέχωνο. Κι αυτό, αυτοί, το έχουν πάρει είδηση και σε φουμάρουν “Άστονα", λένε, “να λέει αυτός τις μ@λακίες που αν τις λέγαμε εμείς θα είχαμε το πολιτικό κόστος. Αυτός έχει το ακαταλόγιστο". Τέτοια όνειρα μεγαλεία ζεις. Γιατί να σε ξυπνήσουμε; Αντιθέτως. Πώς τό λεγε Η διαφήμιση με το “βρώμικο” με τα λουκάνικα; “Ομορφάντρα μουου- ου, θα σου βάλω και σώς να γλιστράει!”...

«Ουδέν Σχόλιον»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger