Αρχική » , , , , » ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: '' ΠΕΛΑΤΕΣ '' ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: '' ΠΕΛΑΤΕΣ '' ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ


Εναντίον των στρατιωτικών επιτέθηκε ο ''πολυδιαφημισμένος'' και ''πολύφερνος'' νυν ανεξάρτητος βουλευ­τής Χάρης Θεοχάρης σε ομιλία του στην Βουλή. Συγκεκριμένα είπε: “Θα τολμήσω και θα πω κάτι- έστω και αν είμαι ο μόνος πολίτικος που το λέει: Το ΔΝΤ είναι σή­μερα με τον ελληνικό λαό. Ζητάει να τα βάλε­τε με τους πελάτες σας (ΔΥ και συνταξιούχους) όπως ζητούσε στους προηγούμενους να τα βάλουν με τους δικούς τους πελάτες (αγρότες και ένστολους) αλλά και πιο πριν (συνδικαλι­στές για τα εργασιακά). Ζητάει και από τους Ευρωπαίους να κουρέψουν το χρέος.

Για να εισπράξει ''άμεση" απάντηση από τον Στρατηγό Μανωλά, μέσω γνωστής ιστοσελίδας στρατιωτικών θεμάτων:

''Ό κ. Θεοχάρης θα είχε δικαίωμα να ομιλεί για τους μισθούς και τις συντάξεις των στρατιω­τικών μόνο αν θα δούλευε επί 35-40 χρόνια συνεχώς, κάτω από τις συνθήκες που δου­λεύουν οι στρατιωτικοί και παίρνοντας τον ίδιο μισθό και τη σύνταξη που παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι. Μέχρι τότε ας μη μιλά για τους στρατιωτικούς γιατί εκτίθεται. Ας συνεχίσει στο μεταξύ να απολαμβάνει τις πλουσιοπά­ροχες αποδοχές που του έχει εξασφαλίσει ο ελληνικός λαός''.

[ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ(Εν Στολή)-9 Μαΐου 2016]



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger