Αρχική » , , , , , , » Βαρθολομαίος: «Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Κεμάλ»!

Βαρθολομαίος: «Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Κεμάλ»!


ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

Καθώς σήμερα 19 Μαΐου είναι η Επέτειος της Γε­νοκτονίας των Ποντίων, ο «Στόχος» που δεν ξεχνά, θα θυμίσει ένα γεγονός που «έθαψε» σύμπας ο Τύπος, όταν συνέβη πριν 2,5 χρόνια... Στις 16 Αύγουστού 2013, την επαύριον του Δεκαπενταύγουστου, ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών των Σαμαρο-Βενιζέλων, Άκης Γεροντόπουλος, εγκαινίασε το α­νακαινισμένο «Σπίτι του Κεμάλ» στην Θεσσαλο­νίκη, όπου στεγάζεται το Τούρκικο Προξενείο. Μαζί με τον Γεροντόπουλο ήταν και ο τότε Τούρ­κος υπουργός Πολιτισμού, Ομέρ Τσελίκ, ο οποί­ος και προσκάλεσε τον Γεροντόπουλο να εγκαι­νιάσει το ανακαινισμένο «Σπίτι» του Σφαγέα ενάμισυ εκατομμυρίου Ελλήνων...

Μέχρις εδώ, όλα κατανοητά, αφού είναι γνωστό πόσο τουρκόφιλοι καρπαζοεισπράκτορες είναι όλοι οι πολιτικάντηδες... Μετά από δύο μήνες, στις 24 Οκτωβρίου 2013 (4 ημέρες πριν από την 28η Οκτωβρίου), πέντε ημέρες πριν από την 90η επέτειο Ανακηρύξεως της Τουρκικής Δημοκρα­τίας από τον Κεμάλ (29 Οκτωβρίου 1923), ο σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε στο ανακαινισμένο «Σπίτι του Κε­μάλ» στην Θεσσαλονίκη, έγραψε ύμνους στο Βι­βλίο επισκεπτών προς τον Σφαγέα των Ελλή­νων και δήλωσε ξεδιάντροπα ότι... προσευχήθη­κε για την ψυχή του!..



ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: «Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ»!

Για να μη λέτε ότι τα βγάζουμε από το κεφάλι μας, πλήρες ρεπορτάζ από την κατάπτυστη ε­κείνη επίσκεψη του Βαρθολομαίου (που «έθα­ψε» σύμπας ο Τύπος στην Ελλάδα) βρίσκεται α­κόμη αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Φαναρίου (fanarion.blogspot.gr) από όπου μεταφέρουμε επί λέξει το τι συνέβη, τις τότε δη­λώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχου και τι ακ­ριβώς έγραψε (στα τούρκικα!) στο βιβλίο των επισκεπτών...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ: «Επίσκε­ψη στην πατρική οικία - μουσείο του ιστορικού ηγέτη της Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, που βρί­σκεται στο χώρο του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από ιεράρχες του Πατριαρχείου, έγινε δεκτός από τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη Tugrul Biltekin (Τουγροΰλ Μπιλτεκίν), ο οποίος στη συ­νέχεια τον ξενάγησε στις αίθουσες του ανακαι­νισμένου μουσείου, που φιλοξενούν δημοσιεύ­ματα και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή του Κεμάλ Ατατούρκ καθώς και το κέρινο ομοί­ωμα του.

«Νοιώθουμε χαρά που επισκεπτόμαστε την ανα­καινισμένη οικία στη Θεσσαλονίκη του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ατατούρκ. Ευχόμενοι, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΉΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ικε­τεύουμε τον Μεγαλοδύναμο, οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του «Ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στην Οικουμένη» όσο περνά­ει ο χρόνος να γίνεται πραγματικότητα. Με τις ευλογίες μας» έγραψε στο Βιβλίο επισκεπτών πριν αναχωρήσει, ο κ. Βαρθολομαίος...»

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!

Οι μόνοι που είχαν αντιδράσει τότε (πλην του «Στόχου», που είχε καταγγείλει την κατάπτυστη συμπεριφορά του Πνευματικού Ηγέτη της Ορθο­δοξίας) ήταν μερικοί... υπερορθόδοξοι, που υπο­στήριξαν πως η Διεθνής Μασονία ήταν αυτή που επέβαλε στον Βαρθολομαίο να πάει να προσκυνήσει στο «Σπίτι» του Κεμάλ. Δεν θα το πιστέψε­τε: Μετά από λίγες ημέρες (28 Νοεμβρίου 2013) το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου διέψευσε κατηγορηματικώς ότι ο Βαρθολομαίος έχει την «οιονδήποτε σχέσιν με την Μασονίαν».

Αυτά τα ολίγα για να θυμόμαστε την δουλική συμπεριφορά της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ και του σκλά­βου Βαρθολομαίου προς τον Αρχισφαγέα των Ποντίων, Μουσταφά Κεμάλ...

(ΣΤΟΧΟΣ-19/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger