Αρχική » , , , , » Το πτητικό επίδομα στο στόχαστρο των τροϊκανών;

Το πτητικό επίδομα στο στόχαστρο των τροϊκανών;


Θα παραμείνει η «κόκκινη γραμμή» για το ΥΠΕΘΑ;

Το πτητικό επίδομα των πιλότων της ΠΑ φαίνεται πως έχουν βάλει στο «στόχα­στρο» οι δανειστές. Το επίδομα αποτε­λούσε πάντα έναν «ελκυστικό» στόχο των τροϊκανών και «θεσμικών» υπάλλη­λων των Βρυξελλών και όποτε βρίσκεται ευκαιρία το επαναφέρουν. Αν και γνωρίζουν πως αυτό αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για το ΥΠΕΘΑ, εντούτοις δεν απο­γοητεύονται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει «πέσει» πρόταση στο τραπέζι αναφορικά με το επίδομα πτητικής συντήρη­σης των αξιωματικών της ΠΑ που δεν βρίσκονται σε πολε­μικές Μοίρες αλλά έχουν μετατεθεί προσωρινά σε θέσεις γραφείου. Είναι άγνωστο πόσα «εκατομμύρια» θα εξοικο­νομηθούν εάν κοπεί το συγκεκριμένο (μεταξύ μας είναι ελάχιστα), αλλά οποιαδήποτε παρέμβαση στο συγκεκριμέ­νο θα αποτελούσε ένα πολύ κακό προηγούμενο. 

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το γεγονός ότι πολλοί Ιπτάμενοι βρί­σκονται σε θέσεις γραφείου δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουν να είναι επιχειρησιακοί. Αυτό γιατί μετά τη λήξη της απόσπασής τους θα επιστρέφουν στις πολεμικές Μοίρες. Έτσι υποχρεωτικά συμπληρώνουν έναν αριθμό ωρών τον μήνα σε πτήσεις, προκειμένου να διατηρήσουν την πτητική τους επάρκεια. Τώρα, οι «θεσμικοί» φαίνεται πως γυροφέρνουν την ιδέα να κοπεί συγκεκριμένο πτητι­κό επίδομα για τους πιλότους που προσωρινά βρίσκονται εκτός «πίστας» και πιλοτηρίου. Ας τους εξηγήσει κάποιος ότι αυτό δεν είναι τυπική διαδικασία αλλά ουσιαστική, και έχει να κάνει με την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΠΑ, και ας τους κόψει την όρεξη εδώ και τώρα.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-21/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger