Αρχική » , , , , » Ασφαλιστικό: Παράταση για Εν. Δυνάμεις, Σ. Ασφαλείας

Ασφαλιστικό: Παράταση για Εν. Δυνάμεις, Σ. Ασφαλείας


ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ δύο μηνών, έως την 1η Ιουλίου, έδωσε το υπουργείο Εργασίας για να ενταχθούν στον νέο ασφαλι­στικό φορέα τα Ταμεία των ερ­γαζομένων στις Ένοπλες Δυ­νάμεις και στα Σώματα Ασφα­λείας.

Σύμφωνα με τροποποιητική ρύθμιση που κατατέθη­κε ως προσθήκη στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο δόθηκε το συγκεκριμένο περιθώριο, καθώς εκτιμήθηκε ότι έως τότε θα έχει προκύψει και το νέο μισθολόγιο γι΄ αυτή την ειδική κατηγορία εργαζομέ­νων.

Αίτημα

Επίσης, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος τόνι­σε ότι έγινε δεκτό ένα αίτημα του κλάδου που ήθελε οι συ­ντάξεις θανάτου να χορηγού­νται όπως οι συντάξεις ανικα­νότητας, λόγω της ειδικής φύ­σης των εργαζομένων.

Σε άλλη προσθήκη, το υπουρ­γείο Εργασίας αποφάσισε να καταβάλλονται κατά προτεραι­ότητα η προσωρινή σύνταξη και το εφάπαξ βοήθημα σε δι­καιούχους που είναι άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθή­σεις και στους γονείς και τους κηδεμόνες που προστατεύουν άτομα με αναπηρία.

Ακόμη, στους συνταξιούχους με ποσοστό αναπηρίας 50% και ανεξάρτητα από τα έτη ασφάλισης θα εξεταστεί από επιτροπή εάν θα χορηγείται στο εξής το 100% της εθνικής σύνταξης.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-09/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger