Αρχική » , , , , , » ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ – Χτυπάει «κόκκινο» η τουρκική προκλητικότητα για την κατάρριψη του τουρκικού F-16

ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ – Χτυπάει «κόκκινο» η τουρκική προκλητικότητα για την κατάρριψη του τουρκικού F-16


Την πρωτοφανή απαίτηση, είκοσι χρόνια μετά το επεισόδιο της πτώσης τουρκικού F-16 στο Αιγαίο ενώ παραβίαζε τον ελληνικό εναέριο χώρο, για την καταδίκη δις σε ισόβια στον… ένοχο, μετά από απαίτηση της ίδιας της οικογένειας του Τούρκου πιλότου, δημοσιεύουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που έπεσε μετά από αερομαχία με τα ελληνικά στις 8 Οκτωβρίου του 1996, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο Τούρκος πιλότος, NailErdoğan, επανέρχεται τώρα στην επικαιρότητα μετά από την απαίτηση της οικογένειας του πιλότου να καταδικαστεί ο ένοχος δυο φορές σε ισόβια.

Την υπόθεση ανακινούν τα δυο παιδιά του Τούρκου πιλότου, οι Evrim και Evrimsel, με αίτημα που κατέθεσαν στο ανώτερο δικαστήριο της Σμύρνης με την οποία ζητούν την δικαστική καταδίκη του Έλληνα πιλότου τον οποίο κατηγορούν ότι με δικό του βλήμα καταρρίφτηκε το τουρκικό αεροσκάφος μετά από έντονη αερομαχία, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ο Τούρκος πιλότος.

Μάλιστα απαιτούν να… εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης του Έλληνα πιλότου, που είχε πάρει μέρος στην εν λόγω αερομαχία από την οποία βρήκε τον θάνατο ο NailErdoğan και να εκδοθεί στην Τουρκιά για να δικαστεί. Παράλληλα δημοσιεύουν τους υποτιθέμενους διαλόγους που είχαν γίνει σε εκείνη την αερομαχία, με προφανή σκοπό να αποδείξουν την ένοχη του Έλληνα πιλότου που υπερασπίζονταν τον εθνικό χώρο της Ελλάδας.

Η Τουρκία τραβάει ακόμα πιο πολύ το σχοινί, καθώς το θέμα σκόπιμα ανακινείται τώρα ενώ η τουρκική προκλητικότητα έχει ανάψει κόκκινο σε όλο το Αιγαίο.

xeiladakis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger