Αρχική » , , , , » «Συμπαιγνία» Τσίπρα- Καμμένου για το 3%

«Συμπαιγνία» Τσίπρα- Καμμένου για το 3%


Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο πρώτος που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό την περασμένη Τρίτη, εγκαινιάζοντας τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα του εκλογικού νόμου. Βγαίνοντας από το Μαξίμου, είπε πολλά, αλλά ξεχώρισε μία... λεπτο­μέρεια: το γεγονός ότι χαρακτήρισε την παραμονή του ορίου εισόδου στη Βουλή ως «κόκκινη γραμμή», υπερασπιζόμενος με θέρμη το.. 3%. Μάλιστα, επικαλέστηκε «εθνικούς λόγους», υπονοώντας την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη. 

Ωστόσο, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Προφανώς και ο Πάνος Καμμένος θα ήθελε το κατώφλι για την είσοδο στη Βουλή να πέσει από το 3 στο 2%. Όμως, αν το προτείνει ο ίδιος, θα κατηγορηθεί ότι το κάνει για να καταφέρει να παραμείνει στη Βουλή, αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να «πιάσουν» το 3%. Οπότε, ο ίδιος το θέτει ως «κόκκινη γραμμή» και θα αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα να... τον πιέσει να κατέβει το όριο. Και τότε θα κάνει αυτό που ξέρει καλά: θα ... «ασπρίσει» την «κόκκινη γραμμή»...

(ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-26/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger