Αρχική » , , , , » «Οι αεροπόροι μας μαζεύουν τα σκουπίδια των λαθραίων»

«Οι αεροπόροι μας μαζεύουν τα σκουπίδια των λαθραίων»


Μια σοβαρή καταγγελία για όσα συμβαίνουν στα hot spot όλης της χώρας, βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από το ακόλουθο κείμενο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστο­σελίδα militaire.gr.

Τα όσα περιγράφει ο συντάκτης του κειμένου, συγκλονί­ζουν:

«Πριν λίγο καιρό ο αξιότιμος κύριος υπουργός είπε ότι το στράτευμα δε θα γίνει υπηρέτης των μεταναστών ...Στην 350 ΠΚΒ εκτός από το ότι από το πρωί ως το βράδυ φτιά­χνουμε hot spot (Σίνδος, Νέα Χράνη Πιερίας και Βασιλικά Θέρμης), εκτός του ότι έχουμε ξεχάσει τα σπίτια μας και τις οικογένειές μας με 12ωρες καθημερινές εργασίες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, τώρα η διοίκηση απαιτεί να μαζεύ­ουμε τα σκουπίδια από το hot spot της Σίνδου. Το ΓΕΑ έχει στείλει διαταγή να μην μετέχουν στελέχη σε καθαρισμούς hot spot.

Η διαταγή αυτή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε και για όποιον την ζητήσει υπάρχει η έμμεση απειλή για μετάθεση ή για μεταχείριση που θα του δυσκολέψει τη ζωή (βάρδιες, μαγειρεία, λέσχες κτλ)...Είναι πολύ πιθανό οι περισσότεροι πρόσφυγες να είναι φορείς ηπατίτιδας Α καθώς και άλλων νόσων εξαιρετικά μεταδοτικών. Κανείς δε μας υπολογίζει. Κανείς δε σκέφτεται τις οικογένειες και τα παιδιά μας. Σας παρακαλώ ας γίνετε εσείς η φωνή μας ...Για τα παιδιά μας και όχι για μας.

ΥΓ. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε διαδικασία να εγκριθεί κον­δύλι για την αποκομιδή σκουπιδιών από ιδιώτη και το στα­μάτησε ο κύριος Βίτσας λέγοντας ότι ο δήμαρχος της Σίν­δου (σ.σ: που είναι κυβερνητικός) θα κανόνιζε να τα μαζεύ­ει ο δήμος ... Αποτέλεσμα; Συνεχίζει να τα μαζεύει η Αερο­πορία».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-06/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger