Αρχική » , , , , » Ο Καμμένος ονειρεύεται καλάσνικοφ

Ο Καμμένος ονειρεύεται καλάσνικοφ


Μιλώντας στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βου­λής ο πρόεδρος Πάνος, δεινός αλιέας και ψαροφάγος, θυμήθηκε ξαφ­νικά να παραστήσει τον πατριώτη και υπερασπιστή της συμμαχίας Ελλάδος-Ρωσίας διατυμπανίζοντας πως ΟΤΑΝ λήξει το εμπάργκο με την ομόδοξη χώρα θα υπάρξει συμπαρα­γωγή καλάσνικοφ στην ΕΒΟ Αιγίου, τα οποία θα είναι και πιστοποιημένα από το ΝΑΤΟ, καθώς θα παράγονται σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ. Και το σενάριο δεν φτάνει μόνο μέχρι ε­κεί. 

Με στόμφο έκανε λόγο για ενερ­γοποίηση συμφωνιών στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα με την Ινδία για τα ‘ Άρτεμις” Κατά τον υπουργό Πάνο, η ΕΑΒ επεκτείνει τις συνεργα­σίες της με την Ντασό και τον Λόκχιντ Μάρτιν, ενώ παράλληλα εξετά­ζει συνεργασίες με την Αίγυπτο. Στο τέλος του λόγου του, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο στις δουλειές των αμυντικών Βιομη­χανιών και κάπως έτσι τελείωσε το success story του αρχιστράτηγου Πάνου. 

Την απάντηση στις μπουρδολογίες του, την αφήνουμε στους εργαζομένους της ΕΒΟ Αιγίου. Το εν λόγω εργοστάσιο δεν παράγει σχεδόν τίποτα καθώς ανάμεσα στα άλ­λα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό είναι και το ότι δεν διαθέτει πρώτες ύλες, με τους εργαζομένους να παραμένουν απλή­ρωτοι. Χαρακτηριστικό της διαρ­κούς εξαπάτησης της υπουργάρας του ΣΥΡΙΖΑ (μεταγραφικό απόκτημα από την ΝΔ) είναι το γεγονός πως η ΕΒΟ Αιγίου έχει ερημοποιηθεί κα­θώς δεν μπορεί να εκτελέσει ούτε τις δύο παραγγελίες που της έχουν ανατεθεί από τον Ελληνικό Στρατό, ενώ όταν σπάει, για παράδειγμα, μία βίδα δεν υπάρχει δεύτερη για να την αντικαταστήσει! 

Ανάμεσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Ελλάδα προστίθεται και αυτό, υποβαθμίζοντας συνολικά την περιφέρεια και την οικονομία. Ό­πως επεσήμανε και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Χρ. Πανουτσακόπουλος «ο κ. υπουργός καλό θα ήταν να λέει πράγματα τα οποία έχουν σχέση με την πραγματικότη­τα».

Τ.Π.
(ΕΜΠΡΟΣ-04/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger