Αρχική » , , , , » «Αστυνομικοί συνέλαβαν μεθυσμένο συνεργάτη του Α/ΓΕΕΘΑ»

«Αστυνομικοί συνέλαβαν μεθυσμένο συνεργάτη του Α/ΓΕΕΘΑ»


Προς γραφείο πρωθυπουργού.

Καλημέρα σας,
υπηρετώ σε υπηρεσία του υπουργεί­ου Εθνικής Άμυνας ως μόνιμο στέλεχος του Στρατού Ξηράς. Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του κ... πλωτάρχη του ΠΝ και στενού συνεργάτη του Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου κ. Αποστολάκη Ευάγγελου.

Συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες ο κ... εξερχόμενος το μεσημέρι της κεντρικής εισόδου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οδηγώντας την ιδιωτική μηχανή του, και βρισκόμενος σε κατάσταση πλήρης μέθης, διαπληκτίστηκε με τρεις αστυνομι­κούς που εκτελούσαν υπηρεσία έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα ρύθμιζαν την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Μεσο­γείων. Επειδή ήμουν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού καταγγέλλω ότι ο στενός συνεργάτης του Α/ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκη, ζήτησε απρόκλη­τα τον λόγο από τους αστυνομικούς και με ακατονόμαστες βρισιές τους εγκάλεσε να του εξηγήσουν τον λόγο που είχαν σταθμεύσει το περιπολικό της αστυνομίας, πλησίον της εισόδου των επισήμων η όποια εκεί­νη την ώρα ήταν κλειστή.

Οι αστυνομικοί ευγενικά του ζήτη­σαν να τους εξηγήσει με ποια ιδιότη­τα παρεμβαίνει στο έργο τους. Εκεί­νος αντί να απαντήσει συνεχίζει να τους βρίζει και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους απειλώντας τους ότι θα βάλει τον Α/ΓΕΕΘΑ να τους γ@@@@.

Όταν τους πλησίασε απει­λητικά βρίζοντας τους οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν και του φόρεσαν χειροπέ­δες. Τότε αντιλήφτηκαν και την έντονη μυρωδιά του αλκοόλ και τον ενημέρωσαν ότι θα του κάνουν αλκοτέστ... Φανταστείτε το θέαμα ...ένας αξιωματικός του ΠΝ μεθυ­σμένος, χειροδέσμιος να βρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς... ότι θα τους γ@@@@...ο Α/ΓΕΕΘΑ που είναι φίλος του!!!!

Χρειάστηκε π παρέμβαση ανωτάτου αξιωματικού συνεργάτη του Α/ΓΕΕΘΑ (ο οποίος ειδοποιήθηκε από το προσωπικό της πύλης) ώστε οι αστυνομικοί να μην οδηγήσουν στο αυτόφωρο τον μεθυσμένο πλωτάρχη. Μάλιστα όταν του έβγαλαν τις χειροπέδες ξανάρχισε να τους βρίζει και λίγο έλειψε να τον ξανα- συλλάβουν...

Σημειώνω ότι ο κ... είναι σε καθημερινή βάση μεθυσμένος με την προσφιλή σε αυτόν τσικουδιά και συνε­χώς απειλεί συναδέλφους λόγω της γνωριμίας του με τον Α/ΓΕΕΘΑ κ Αποστολάκη Ευάγγελο!

Σας αναφέρω επίσης ότι ο κ... είναι στέλεχος του βαθύ ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει και συνεργάτης του π. υπουργού Εθνικής Άμυνας και νυν καταδίκου Τσοχατζόπουλου Άκη... 

Είναι «αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού» με μόνο 2,5 χρόνια υπηρεσία σε πλοίο...

Τόσο μάχιμος...

Άραγε έχει γνώσει ο Α/ΓΕΕΘΑ, κ. Αποστολάκης Ε. για όλη αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά του εν λόγω;;

Και αν ναι συμφωνεί να έχει συνερ­γάτη έναν αλκοολικό που προσβάλει το στράτευμα κυκλοφορώντας καθημερινά μέσα στο πεντάγωνο μεθυσμένος και βρωμώντας τσικουδιά;;;

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου τι λέει για όλα αυτά;;;

Ο κ. Πρωθυπουργός τι λέει για όλα αυτά;;;

Με αγανάκτηση, 
Ένα απλό και όχι μεθυσμένο 
στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Η εφημερίδα έχει τα στοιχεία του καταγγελλόμε­νου. Ο μέγας Ναύαρχος Αποστολάκης το γνωρίζει το θέμα; Είναι αλη­θές; Τον απασχόλησε;

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-13/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger