Αρχική » , , , » Λουκέτο σε στρατόπεδα όλης της Ελλάδας

Λουκέτο σε στρατόπεδα όλης της Ελλάδας


Συνεχίζοντας την εγκληματική πολιτι­κή Σαμαρά που έκλεινε στρατόπεδα με το πρόσχημα της μη λειτουργικότητάς τους, ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε τη μείωση του αριθμού των στρατοπέ­δων ως δημοσιονομικό ισοδύναμο για την διάσωση των ειδικών μισθολογίων των αξιωματικών. Έτσι λοιπόν, το μεγά­λο στρατόπεδο της Καλαμάτας αναμένεται να λειτουργεί πλέον με το λιγότε­ρο δυνατό αριθμό ατόμων, ως φυλά­κιο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τη ΣΕΤΤΗΛ του Πύργου.

Μπορεί το Υπουργείο Άμυνας να ρί­χνει στάχτη στα μάτια των Μεσσήνιων πολιτών με την αναβάθμιση της βάσης της Πολεμικής Αεροπορίας, όμως πριν δύο μήνες άλλα έταζε. Υποσχόταν κα­τά τους εορτασμούς της επετείου της α­ποτίναξης του τουρκικού ζυγού στην Κα­λαμάτα την διατήρηση του στρατοπέ­δου με μοναδική υποχρέωση οι στρατιώ­τες να υπηρετούν και στην παραμεθό­ριο. Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει επί λέξει τα εξής: ‘Επειδή ο κ. Δήμαρχος α­νησυχούσε σε σχέση με τη μονάδα του Στρατού, η μονάδα του Στρατού θα παραμείνει στο στρατόπεδο, αλλά όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι δυνατόν η Καλαμάτα να έχει πληρότητα 400% στο Πε­ζικό και ο Έβρος να έχει 20% και 30%. Θα παραμείνει με τις απαιτούμενες δυνά­μεις, οι οποίες χρειάζονται για να λει­τουργεί το στρατόπεδο».

Επειδή ο Πάνος νομίζει πως ο λαός έ­χει κοντή μνήμη, επανήλθε επί του θέμα­τος κάνοντας την παρακάτω αποστομω­τική, ομολογουμένως, δήλωση: «Δεν α­πειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που θα φυλάνε το γραφείο του κυρίου Σα­μαρά”. Σωστό ως προς το δεύτερο μέ­ρος, όμως ο δεύτερος Πάγκαλος της κυ­βέρνησης (γιατί ο πρώτος είναι ο κύριος που υποδύεται τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, χωρίς να έχει λάβει ούτε παιδεία, ούτε θρησκευτική αγω­γή) εκτιμά πως δεν υπάρχει λόγος να υ­πάρχει στρατόπεδο σε μία από τις ιστορικότερες πόλεις του Μοριά κατά την Ε­πανάσταση του 1821, προφασιζόμενος μια γελοία δικαιολογία.

Να σημειωθεί πως από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα καταργείται και η Δίω­ξη Ναρκωτικών, προκειμένου να συνεχίσουν ελεύθερα το φιλανθρωπικό τους έργο τα βαποράκια, στο πλαίσιο της δή­θεν αναδιάρθρωσης.

Να χαίρονται την κυβέρνηση που κλείνει στρατόπεδα, γεμίζει τη χώρα με λαθρομετανάστες, εξωθεί τον Ελληνικό λαό στην ανέχεια, εκχωρεί την εθνική κυριαρχία, ανοίγει την κερκόπορτα στο Αιγαίο, προωθεί την ομοφυλοφιλία και την μαστούρα και γενικότερα προχωρεί σε τόσες άλλες ευεργεσίες για τα λίγα ψηφαλάκια που τους απόμειναν, μετά την δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας με­τρήσεων όπου το 75% των Ελλήνων δη­λώνει πως εξαπατήθηκε από τον πρωθυ­πουργό.

(ΕΜΠΡΟΣ-11/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger