Αρχική » , , , , » Το ΥΠΕΘΑ «κωφεύει» στις διαμαρτυρίες για τα κέντρα αλλοδαπών

Το ΥΠΕΘΑ «κωφεύει» στις διαμαρτυρίες για τα κέντρα αλλοδαπών


Με την κυβέρνηση να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο του μεταναστευτικού ζητήματος, δίνοντας «ελευθέρας» διάρκειας ενός χρόνου στην παραμονή σε όλους όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα το τελευταίο διάστημα, το ΥΠΕΘΑ «διαφημίζει» τις ικανότητες των ΕΔ στη διαχείριση των αλλοδαπών.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Το κάνει τη στιγμή που το ίδιο το στρατιωτικό προσωπικό αποστέλλει συνεχείς επιστολές διαμαρτυρίας στη στρατιωτική ηγεσία για αυ­ξημένες ώρες εργασίας πέραν του κανονικού ωραρίου. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, μέχρι και τις 16 Μαΐου διέμεναν σε 41 συνολικά ΚΕΠΑ 39.540 αλλοδαποί, ενώ παράλληλα αναφέρεται ότι οι δυνατό­τητες μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους 42.764. 

Επί­σης, οι τρεις κλάδοι των ΕΔ για τις 16 Ιουνίου 2016 έχουν αναλάβει το έργο της παροχής περίπου 134.334 γευμάτων. Λαμβανομένου υπόψη ότι κάθε μερίδα φα­γητού κοστίζει περί τα 5,87 ευρώ, τότε το συνολικό κό­στος ανέρχεται σε 788.540 ευρώ. Όλα αυτά τη στιγμή που οι στρατιωτικοί πεινάνε στην κυριολεξία. Μόνο για το ΠΝ, σε ΚΕΠΑ στο Λαύριο, στο Σχιστό, στον Σκαραμαγκά, στον Ελαιώνα και στη Νέα Μάκρη, σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος ήταν 60.000 ευρώ την ημέ­ρα! 

Ταυτόχρονα, το ΥΠΕΘΑ διαφημίζει και τις νοση­λευτικές του ικανότητες, καθώς για τους αλλοδαπούς διατίθενται 31 ιατροί και 19 νοσηλευτές, ενώ υφίσταται και περιοδική κάλυψη με ιατρούς διαφόρων ειδικο­τήτων (π.χ. παιδίατροι, γυναικολόγοι, μέχρι και ψυχία­τροι). Και αυτά τη στιγμή που καθημερινές εφημερίες των νοσοκομείων στην Αττική στενάζουν από έλλειψη προσωπικού.

Π.Σ.
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-25/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger