Αρχική » , , , » Στρατιωτικός έκλεψε ηλεκτρική σκούπα αλλά... μετατέθηκε στο ΓΕΣ;

Στρατιωτικός έκλεψε ηλεκτρική σκούπα αλλά... μετατέθηκε στο ΓΕΣ;


Φαίνεται ότι π «εκπαίδευση» υφαρπαγής από την οποία περνούν οι άνδρες των Ειδι­κών Δυνάμεων για τις αποστολές τους, έχει «εξαπλωθεί» στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Βέβαια εκτός Ειδικών Δυνάμεων δεν λέγε­ται υφαρπαγή, λέγεται κλοπή και δεν έχει σχέση με καμία επιχειρησιακή ανάγκη ή αποστολή. Η κλοπή ως γνωστόν είναι αδίκημα. Κι όταν ακόμη πρόκειται για κάποιο ασήμαντο περιστατικό στο οποίο ένας διοικητής μπορεί και να δώσει "άφεση αμαρτιών”, δεν σημαίνει ότι ο δρά­στης πρέπει να επιβραβεύεται κιόλας! Γιατί συνέβη κι αυτό... 

Στέλεχος του Στρα­τού Ξηράς συνελήφθη να κλέβει από τη μονάδα του -όχι και πολύ μακριά από την Αθήνα- την ...ηλεκτρική σκούπα! Δεν συνελήφθη επ' αυτοφώρω αλλά καταγράφηκε από τις κάμερες της μονάδας. Ο διοικητής του τον κάλεσε στο γραφείο και του ζήτησε να επιστρέψει...την ηλεκτρική σκούπα. Η σκούπα ...επανήλθε και ο δράστης μετατέθηκε στο ΓΕΣ! Το περιστατικό έφερε στο φως το Militaire.gr.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-14/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger