Αρχική » , , , » Τα ισοδύναμα του Π. Καμμένου για να μην «παγώσουν» τα ειδικά μισθολόγια

Τα ισοδύναμα του Π. Καμμένου για να μην «παγώσουν» τα ειδικά μισθολόγια


Από τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ορισμένων «ρουσφετολογικών» στρατοπέδων ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πά­νος Καμμένος. Παράλληλα, παρουσίασε άλ­λα τέσσερα ισοδύναμα, προκειμένου να μην εφαρμοστεί το διετές «πάγωμα» στα ειδικά μι­σθολόγια.

«Δεν φυλάγεται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα ώστε να ικανοποιούν το γραφείο του κ. Σαμαρά. Δεν χρειάζεται να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να έχουμε ανοιχτές μονά­δες οι οποίες το μόνο που εξυπηρετούν είναι τοπικά συμφέροντα» είπε αρχικά ο υπουργός και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Το να κλείσουμε τρία στρατόπεδα, τα οποία ήταν μόνο και μόνο για λόγους θεαθήναι και εξυπηρέτησης ρουσφετιών, δεν είναι μείωση των εξόδων».

Μεταξύ των ισοδυνάμων ενέταξε και κωδικούς εκείνων που δεν θα εκταμιεύουν χρήματα, αλλά θα δέχονται πίσω τα κλεμμέ­να από εταιρίες που καταδικάστηκαν τελεσί­δικα στη Γερμανία και αποδέχθηκαν ότι δωροδόκησαν στην Ελλάδα πολιτικούς και μέ­λη αρμόδιων επιτροπών.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες τέσσερις προτά­σεις, ανέφερε:

Αποποινικοποίηση ήσσονος σημασίας πλημμελημάτων, όπως παραβιάσεις του Κώ­δικα Οδικής Κυκλοφορίας, υγειονομικών και άλλων παραβάσεων ειδικού ποινικού νόμου και αντικατάστασή τους με διοικητικά πρό­στιμα.

Σε όλα τα πλημμελήματα αρμοδιότητας μο­νομελούς πλημμελειοδικείου να επιβάλλεται μόνο χρηματική ποινή και όχι φυλάκιση.

Στα εγκλήματα της φοροδιαφυγής άνω των 200.000 ευρώ και στα εγκλήματα της δι­αφθοράς να μην επιτρέπονται ούτε μετατρο­πή ούτε αναστολή ποινής για κανέναν.

Να ληφθεί μέριμνα ώστε να διατεθούν οι αναγκαίες αστυνομικές δυνάμεις για την εκτέλεση των επί μακρόν ανεκτέλεστων δι­καστικών αποφάσεων.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-03/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger