Αρχική » , , , » Ξ@φτίλ@, πρ@δ@τη, λ@μ@γιο, @π@τεών@, μας έκλεψες την ψήφο!

Ξ@φτίλ@, πρ@δ@τη, λ@μ@γιο, @π@τεών@, μας έκλεψες την ψήφο!


«Έπεσε» το ιντερνέτ από τα βρισίδια στον Καμμένο!

Πλέον υπουργοί και βουλευτές, που δεν θέλουν να νοιώθουν «αποκομμένοι» από τη νεολαία αλλά ακολουθούν την τεχνολογία και τα social media, διαθέτουν προσωπι­κούς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, με facebook και twitter. Έτσι και ο υπουρ­γός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος στην αρχή είχε δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook όταν ίδρυσε το κόμμα των ΑΝΕΛ, η οποία σελίδα, μάλιστα, απα­ριθμούσε 155.000 μέλη, αλλά και λογαρια­σμό στο twitter. 

Αν ρίξει κανείς μια ματιά τώρα σε αυτούς τους λογαριασμούς, αρκε­τοί είναι αυτοί που του «γύρισαν την πλά­τη» και διαδικτυακά, ενώ οι ...εναπομείναντες «ακόλουθοι» του ρίχνουν ...βρισίδι που έχει να το θυμάται: «Ποιο χρέος ρε νούμε­ρο; Είσαι ο μεγαλύτερος απατεώνας που υπάρχει στην Ελλάδα. Όλο παραιτείσαι, αλλά γλυκιά η καρέκλα», σχολιάζουν στο Facebook. Πολλοί δε, είναι αυτοί που τον προσφωνούν «κωλοτούμπα»: «Ο κωλοτούμπας ο σωστός ψηφίζει στα τέσσερα», «Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν αγόρι μου κωλοτούμπα μου εσύ!»... Η κάθε ανάρτηση του υπουργού ακολουθείται από δεκάδες αρνητικά σχόλια, ειρωνικά αλλά κατά κόρον υβριστικά. Αναμενόμενο.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-06/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger