Αρχική » , , , , » Νέες μεθοδεύσεις εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου

Νέες μεθοδεύσεις εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου


Μια εξαιρετικά ύπουλη τα­κτική ακολουθείται σε βάρος της Ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο. Μια τακτική η οποία δεν γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά, δεν είναι εύκολο να την αντιληφθεί κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει τις ισχύουσες ιδιαιτερό­τητες και ειδικές συνθήκες.

Και όμως, είναι καλά σχεδια­σμένη αυτή η τακτική, μελετημέ­νη και ενδεχομένως υποδειχθείσα από κάποιους, οι οποίοι έ­χουν αναγάγει σε επιστήμη τέ­τοιου είδους μεθοδεύσεις.

Πώς επιχειρείται λοιπόν ο ξερι­ζωμός και η εκτόπιση από τις πατρογονικές εστίες των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, οι οποίοι επι­δεικνύουν ατσάλινη θέληση και αντοχή σε δολοφονίες, διωγμούς, λεηλασίες, κλοπές, ληστείες, τρο­μοκρατικές επιθέσεις, τις οποίες έχουν υποστεί σχεδόν έναν αιώνα τώρα, παρατημένοι, αβοήθητοι και λησμονημένοι μάλιστα από τις ελληνόφωνες κυβερνήσεις της Μητέρας Ελλάδος;

Η επιτηδευμένη αυτή τακτική συνίσταται στην πλήρη υποβάθμιση της γεωγραφικής επικρά­τειας στην οποία διαβιούν οι ανεπιθύμητοι Έλληνες. Στην δη­μιουργία υπέρμετρα έντονων προβλημάτων στην καθημερινότητά τους, στην δημιουργία φό­βου για την περιουσία τους, για την ασφάλεια της οικογένειάς τους, της ίδιας της ύπαρξής τους.

Υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής, δημιουργώντας συνθήκες επικινδυνότητας σε καθημερινή βάση, επιτρέποντας και ενθαρρύνοντας άμεσα ή έμμεσα την κάθε είδους ασυδοσία και εγκλη­ματική δραστηριότητα κακο­ποιών στοιχείων, επιβάλλοντας την αίσθηση της έλλειψης δημό­σιας ασφάλειας.

Η ενθάρρυνση δια της ανο­χής, συνθηκών ανενόχλητης ενασχόλησης με την καλλιέρ­γεια, διακίνηση και εμπορία ναρ­κωτικών ουσιών, με γεωγραφι­κό προσδιορισμό ειδικά τον άμε­σο χώρο διαβίωσης και εξέλιξης του ελληνικού στοιχείου, η εξάπλωση της καλλιέργειας της ιν­δικής κάνναβης στοχευμένα σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου, επιφέρει αποτελέσματα τα οποία προφανώς επιβαρύνουν υπέρ­μετρα πλέον τις συνθήκες διαβί­ωσης και ειδικά της οργάνωσης της οικονομικής δραστηριότητας της ελληνικής εθνικής «μειονό­τητας». Σε συνδυασμό με την αύξηση και εκδήλωση του ισλαμιστικού φονταμενταλιστικού στοιχείου, της επιθετικής ριζοσπαστικοποίησης του Ισλάμ και της ανάπτυξης ισλαμιστικών φα­νατικών πύρινων στην περιοχή όπου διαμένουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Έλληνες Βορειοηπει­ρώτες, τότε σίγουρα καθίσταται εύκολα αντιληπτό πως πρόκειται για ένα ακόμη σχέδιο το οποίο υλοποιείται σε βάρος του έθνους μας και των αδερφών μας στην Βόρεια Ήπειρο.

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΑΜΗΣ
Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων

(ΕΜΠΡΟΣ-04/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger