Αρχική » , , , » Προς τον υπουργό Εθνικής Αμύνης

Προς τον υπουργό Εθνικής Αμύνης


Ήμουνα χρόνια ψηφοφόρος και είχα­με σχέσεις μεγάλες. Κάποτε διάβασα στην εφημερίδα (πριν τις εκλογές) ότι θα συνεργαστείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ και πήρα στο γραφείο σου για να διαμαρτυρηθώ και μου είπαν οι συνεργάτες σου ότι δεν μπορώ να σε δω. Μου είπαν ότι δεν θα γίνει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είπαν ψέματα. Όχι μόνο μου είπαν ότι δεν θα συνεργα­στείς αλλά δεν συνεργάζεσαι με τους κομμουνιστές και τον άθεο Τσίπρα. 

Και βλέπω και λυπάμαι παρά πολύ γι αυτά που κάνεις όλος ο στρατός μας και η αστυνομία είναι υπηρέτες των λαθρομεταναστών. Οι συντάξεις μας (γιατί ακούτε τους Γερμανούς) όταν ήσουν εσύ με τον ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκαν και έχεις ευθύνη εσύ! Έχουν εξαφανι­στεί και παίρνουμε συντάξεις με δόσεις. Αυτή τη στιγμή έχεις ευθύνη στον ελληνικό λαό ...έχασες τα πάντα. 

Γεώργιος Καραγιαννίδης
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-03/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger