Αρχική » , , , , » Θ. ΔΑΒΑΚΗΣ: Κοροϊδεύει τα Στελέχη των ΕΔ-ΣΑ ο Καμμένος

Θ. ΔΑΒΑΚΗΣ: Κοροϊδεύει τα Στελέχη των ΕΔ-ΣΑ ο Καμμένος


ΓΙΑ «ΑΟΡΙΣΤΕΣ υποσχέσεις που ξαναμοιράζει» και για «κοροϊδία» σε βάρος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλει τον Πάνο Καμμένο ο υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Ν.Δ., Θα­νάσης Δαβάκης.

Προηγουμένως, ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας στη Βουλή για το θέμα των ειδικών μισθολογί­ων, διαβεβαίωσε ότι «είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου για το υπουργείο Άμυνας, το οποίο περιλαμβάνει τους επακριβείς κωδικούς, όπως εζητήθη, όπου θα γίνουν οι πε­ρικοπές. Θα αφορούν στα αντί­στοιχα ποσά και δεν θα επιβαρυν­θεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα κατατεθεί πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο που προβλέπει η συγκεκριμένη τροπολογία».

Από τη μεριά του, ο κ. Δαβάκης έκανε λόγο για «αφήγημα κοροϊ­δίας των “Εξαρτημένων (από τις καρέκλες) Ελλήνων". Ο κ. Καμμέ­νος και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας συνεχίζουν το παραμύθι των κωδικών. Τους προκαλούμε να πουν έστω έναν κωδικό. Μή­πως οι κωδικοί που βρήκαν είναι πάλι μισθών και επιδομάτων; Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 θα έχει ο κ. Καμμένος αξιοποιήσει την περιουσία; Ας πουν έστω και ένα περιουσιακό στοιχείο που θα αξιοποιηθεί». 

Ο κ. Καμμένος, πά­ντως, ανέφερε ότι τις αποφάσεις του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου «είμαστε υποχρεω­μένοι να τις εφαρμόσουμε, από τους ίδιους τους προϋπολογι­σμούς των υπουργείων, και θα το κάνουμε».

Θ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-03/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger