Αρχική » , , , » Μην ορκίζεσαι Πάνο

Μην ορκίζεσαι Πάνο


Άκουγα τον Πάνο Καμμένο χθες το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομ­πή του Γ. Τράγκα και ομολογώ ότι έκτοτε μου έλυσε όλες τις απορίες ο υπουργός Άμυνας. Θυμήθηκα, τους «Ρηγάδες» στα αμφιθέατρα, οι οποίοι ήταν χει­μαρρώδεις στις ομιλίες αλλά στην ουσία δεν έλεγαν απολύτως τί­ποτε. Γιατί τα λέω αυτά; Διότι άκουσα τον υπουργό να λέει «... Τον Τσίπρα τον εμπιστεύομαι και έχουμε μια έντιμη σχέση με­ταξύ μας.... Διότι αυτά τα οποία έχουμε πει μαζί, εφαρμόζονται..». 

Και αναρωτιέσαι ως πολίτης ψη­φοφόρος του. Τι λέγεται έντιμη σχέση; Η συμφωνία των δύο ή η παραίτηση λόγω ασυμφωνίας με τον ελληνικό λαό; Και για τεκ­μηριώσω τα περί ...ρηγάδων, ο υπουργός καταλήγοντας είπε: «Ότι υπάρ­χουν πολιτι­κές διαφο­ρές υπάρ­χουν. Υπάρ­χουν στιγμές που υπάρ­χουν διαφω­νίες πολιτι­κής». 

(CONTRA NEWS-10/06/2016)0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger