Αρχική » , , , , » Παραδίδουν την ακίνητη περιουσία του ΥΠ.ΕΘ.Α στους τοκογλύφους

Παραδίδουν την ακίνητη περιουσία του ΥΠ.ΕΘ.Α στους τοκογλύφους


Το ξεπούλημα της Ελλάδος και η παράδο­ση της εθνικής περιουσίας της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους από τις κατο­χικές κυβερνήσεις των μνημονίων, είναι ένα μό­νιμο θέμα για αποκαλύψεις και καταγγελίες από το «ΕΜΠΡΟΣ».

Είχαμε λοιπόν γράψει στο φύλλο 149 στις 14 Μαΐου για «Το μεγάλο κόλπο με τα στρατόπε­δα» και την «Σιωπή συνενοχής από την ηγεσία του στρατεύματος». Είχαμε αναφέρει τότε άτι:

«Η περιουσία των Ε.Δ θα διατεθεί στην υπό σύ­σταση Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιου­σίας Ενόπλων Δυνάμεων και στην συνέχεια θα περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ προς εκχώρηση στους τοκογλύφους. Στον βωμό της εξυπηρέτησης του επαχθούς χρέους, όπως απαιτούν οι διε­θνείς τοκογλύφοι, αλλά και στην υλοποίηση του σχεδίου που φέρει την σφραγίδα της Ευ­ρωπαϊκής Επιτροπής και θέλει την κατασκευή οργανωμένων πόλεων μουσουλ­μάνων εποικιστών εντός της Ελληνικής Επικράτει­ας, θα προσφερθεί βορά η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος.» Στο ρεπορτάζ του, ο αρχισυντάκτης του ΕΜΠΡΟΣ Γιώργος Φράγκος είχε επίσης αναφέρει ότι «η αξία των εκτάσεων και οικημάτων που σήμερα ανήκουν στα τρία Σώματα, αν και καταβλήθηκε προ­σπάθεια να «εκτιμηθεί» μό­λις στα 32 δισ. ευρώ, στην πραγματικότητα, σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς ακι­νήτων, ξεπερνά κατά πολύ τα 40 δισ. ευρώ κι ενδεχο­μένως και τα 45 δισ. ευρώ.

Το ποσό αυτό μπορεί να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο, φτάνοντας και τα 50 δισ. ευ­ρώ, αν προστεθούν τα εκατο­ντάδες οικόπεδα και οι χώροι που έχουν καταπατηθεί από ιδιώτες, οικοδομικούς συ­νεταιρισμούς και, κυρίως, δήμους. Προκειμένου να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις των στρατιωτικών που ήδη διαμαρτύρονται για τις δραστικές περικοπές στις συντά­ξεις και τους μισθούς τους, η περιουσία αυτή αρχικά θα διατεθεί στην υπό σύσταση Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακί­νητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), η οποία σε πρώτη φάση θα υπάγεται απευθεί­ας στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο».

Για άλλη μια φορά έμελλε να βγούμε αληθινοί καθώς σή­μερα όλα όσα είχαμε καταγγείλει τότε, επιβεβαιώνονται. Διαβάζουμε λοιπόν στο «Πρώτο Θέμα» της 8/6/2016 ότι: «Πωλείται και η ακίνητη περιουσία του υπ. Εθνικής Άμυνας».

Όπως αναφέρεται, η «αξιοποίηση» αυτής της περιου­σίας, θα πραγματοποιηθεί με την παραχώρησή της στους ενδιαφερομένους επενδυτές από 50 μέχρι 99 έτη, με ετή­σιο τίμημα 5% επί του προαναφερόμενου ποσού, γεγο­νός που συνεπάγεται ετήσια έσοδα άνω του 1,5 δισ. ευ­ρώ. 0 κ. Καμμένος σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ανέφερε ότι, το ύψος της αντικειμενικής αξίας των προς αξιοποίηση ακινήτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέρχεται σε περίπου 34 δισ. ευρώ! 0 κ. Καμ­μένος αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα παρα­δείγματα, όπως στο νησί Φλέβες στο Σαρωνικό, στην περιοχή Τούρλος στην Αίγινα, στο Πρασονήσι της Ρόδου κλπ.

Στο ίδιο κείμενό μας του περασμένου Μαΐου είχαμε αποκαλύψει ότι σύμφωνα με πληροφορί­ες του ΕΜΠΡΟΣ «κι αυτή η περιουσία, όπως και τα υπόλοιπα «ασημικά» του Δημοσίου (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛ.ΠΕ., ΔΕΠΑ), θα περάσουν στο ΤΑΙΠΕΔ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που θα κατα­τεθεί πιθανώς στο Α' θερινό τμήμα της Βουλής και στην συνέχεια στο Υπερ-ταμείο που θα δημιουργηθεί, το οποίο θα έχει ως έδρα το Λουξεμ­βούργο. Στην ΥΠΑΑΠΕΔ θα συμμετάσχουν -κι ε­δώ είναι το ενδιαφέρον- και ιδιώτες εμπειρογνώ­μονες που μπορεί να είναι έμμισθοι σύμβουλοι των ξένων Funds, που έχουν βάλει στο μάτι την Ιερή Γη των Ελλήνων. Μεταξύ αυτών κι ο αμερικανοεβραϊκός οίκος Cushman & Wakefield, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες real estate παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη εταιρεία συνδέεται άμεσα με το ίδρυμα Institude For Policy Studies (IPS), που χρηματοδοτείται από την γνωστή οικογένεια των σιωνιστών τραπεζιτών Ρότσιλντ.»

Είχαμε μάλιστα αναφέρει και τα πρώτα ακίνητα του Υπ. Εθνικής Άμυνας που θα εκχωρηθούν, και θα είναι τα στρατόπεδα «Λιόση» στα Νέα Λιόσια, «Ρόκα» στην Μάνδρα Αττικής, «Δογάνη» στο Κιλκίς, «Φούφα» στην Πτολεμαΐδα, «Γιαννόπουλου» στα Θερμά Σερρών, «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο Λάρισας, αλλά και πολλές αεροπορικές βάσεις. Ήδη, εξετάζονται τα αεροδρόμια Καβάλας, Τριόδου Μεσσηνίας, Λευκοχώ­ματος Σπάρτης, Άργους, Λεχαίου Κορινθίας, ο χώρος της 3ης Μοίρας «Νίκη» στο Κατσιμίδι Αφιδνών, αλλά και η έκταση του πρώην 2ου ΑΚΕΠ στην Εύβοια, ενώ αναζητούνται χώροι στην Ηλεία, στην Πρέβεζα και στην περιο­χή της Αχαΐας, που δεν έχουν ακόμη καταγραφεί και ανήκουν στο περιουσιολόγιο των Ε.Δ.

Με λίγα λόγια ΟΛΗ η δημόσια περιουσία της χώρας και των Ελλήνων χαρίζεται στον βωμό ενός επίπλαστου και επαχθούς χρέους, που οι Έλληνες ήδη έχουν αποπληρώ­σει με το αίμα τους. Υπάρχουν δε κάποιοι που με περισ­σό θράσος θεωρούν την χώρα και την περιουσία του λα­ού τσιφλίκι τους και έχουν πάρει μόνοι τους το δικαίω­μα να την ξεπουλάνε.

Μοναδική φωνή αντίστασης ο λόγος των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής μέσα στην βουλή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger