Αρχική » , , , , » ΓΕΣ: Εντυπωσιακές οι βολές ακριβείας από πυραύλους MLRS και μη επανδρωμένα αεροσκάφη

ΓΕΣ: Εντυπωσιακές οι βολές ακριβείας από πυραύλους MLRS και μη επανδρωμένα αεροσκάφη


Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαί­δευσης Μονάδων του ΓΕΣ, εκτελέσθηκαν εκπαιδευτικές βολές των Μοιρών Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων MLRS και RM-70, από τις οργανικές Μοίρες Πυροβολικού της 1ης Στρατιάς και του Δ' Σώματος Στρατού.

Τα αποτελέσματα των βολών αξιολογήθηκαν με τη μεταφορά εικόνας, σε πραγματικό χρόνο, στα Κέντρα Επιχειρήσεων από τα μη επανδρωμένα αεροχήματα (ΜΕΑ) του Λόχου ΜΕΑ του Δ' Σώματος Στρατού, τα οποία εκτέλεσαν ταυτόχρονα με τις βολές πτήσεις ανα­γνώρισης.

Η δραστηριότητα αποτέλεσε το επιστέγασμα της εκ­παίδευσης που διεξήχθη από τις Μονάδες Πυροβολι­κού και Διαβιβάσεων της 1ης Στρατιάς και του Δ' Σώ­ματος Στρατού. 

Το Σύστημα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (MLRS) είναι αμερικανικής κατασκευής. Το 1995 παραλήφθηκε από τις ΗΠΑ αριθμός πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων 227 χιλ. MLRS. Το MLRS χρησιμοποιεί «έξυπνα πυρομαχικά», όπως είναι τα SADARM (Search and Destroy Armor), καθώς και μεγάλου βεληνεκούς ημιβαλλιστικούς πύραυλους με μεγάλη μελλοντική ποικιλία «έξυπνων» και «πανέξυπνων» υποπυρομαχικών, όπως οι ATACAMS.

Το Σύστημα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (MLRS) λαμβάνει αποστολές Γενικής Υποστηρίξεως (ΓΥ) και μπορεί να προσβάλλει στόχους, με κατάλληλα πυρομαχικά μέχρι 165 χλμ. 

5-2
16-1
15-1

Χ.Α.Κ.
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-17/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger