Αρχική » , , , , » Ρεσιτάλ του Βρετανού κ Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο σήμερα!..

Ρεσιτάλ του Βρετανού κ Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο σήμερα!..


Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Επιμένοντας στην άποψή του για ΕΞΟΔΟ της Βρετανίας από την Ε.Ε. ο γνωστός μας για τις φιλελληνικές του θέσεις Βρετανός Ευρωβουλευτής κ Nigel Farage σήμερα το πρωί εξαπέλυσε Δριμύ ΚΑΤΗΓΟΡΩ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Καταπέλτης κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμονές του Βρετανικού Δημοψηφίσματος για παραμονή ή αποχώρηση από την Ε.Ε. ο γνωστός σε εμάς τους Έλληνες Βρετανός Ευρωβουλευτής κ Nigel Farage (UKIP).

Αναφέρθηκε και πάλι στην Ελλάδα δηλώνοντας ότι η ίδια η ΕΕ δημιούργησε πρόβλημα στην Ελλάδα και στον εαυτό της όταν δέχτηκε την Ελλάδα στο ευρώ τη στιγμή που η χώρα ΔΕΝ ήταν έτοιμη να μπει στο κοινό νόμισμα.

Επιμένοντας στη θέση του ότι η Βρετανία πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. ο γνωστός μας Βρετανός Ευρωβουλευτής κατηγόρησε ευθέως την Ε.Ε. δηλώνοντας κατηγορηματικά:

«Τι κάνατε με την Ελλάδα; Την δεχθήκατε στο ευρώ και τώρα την καταδικάζεται βήμα-βήμα να πάει για νέο μνημόνιο ίσως μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο και για να διατηρήσετε τη συνοχή σας μετατρέπεται την Ελλάδα σε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα. Ντροπή σας.»

Φροντίσατε, εντελώς ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, με «coup d’εtat» δηλαδή πραξικοπηματικά να ανατρέψετε δύο δημοκρατικά εκλεγμένους Πρωθυπουργούς στην Ελλάδα και την Ιταλία και να τους αντικαταστήσατε με δύο άτομα που υπήρξαν στελέχη της Goldman Sachs…

«Σπείρατε μόνοι σας το σπόρο της αυτοκαταστροφής σας...»

Στο μεταξύ, αποδεικνύοντας ότι σε τέτοια θέματα ΔΕΝ έχουμε μόνο εμείς οι Έλληνες και η Ελληνική Δημόσια Διοίκηση «αποκλειστικότητα» «έπεσε» από την μεγάλο αριθμό επισκεπτών ο ιστότοπος της Βρετανικής Κυβέρνησης. 

Εκεί μπορούσαν να κάνουν εγγραφή νέοι ψηφοφόροι για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Δημοψήφισμα για την Ε.Ε. μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 7ης Ιουνίου.

Ήδη Το Εργατικό Κόμμα και το Κόμμα των Ελεύθερων Δημοκρατών ζητά από σήμερα το πρωί να υπάρξει παράταση εγγραφών νέων ψηφοφόρων που δεν μπόρεσαν να μπούνε στο σύστημα μέχρι χτες.. 

    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger