Αρχική » , , , , , » 12η Μεραρχία: Ηλίαση, καρδιακά προβλήματα και πορείες 15 χλμ!

12η Μεραρχία: Ηλίαση, καρδιακά προβλήματα και πορείες 15 χλμ!


Ηλίαση, θερμοπληξίες, αναπνευ­στικά και καρδιακά προβλήματα καταγγέλλεται ότι παθαίνουν στελέχη της 12ης Μεραρχίας σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλι­στα, τα παράπονα και τα προβλή­ματα υγείας, παρόλο που ανα­φέρθηκαν στους ανωτέρους στρατιωτικούς, «θάφτηκαν» για να μην τα μάθει ο Μέραρχος.

«Πραγματοποιήθηκε πορεία 14χιλ με 35 βαθμούς Κελσίου σε τεθωρακισμένη μονάδα της 12ης Μεραρχίας και είσοδο 6:30 από τον Διοικητή.

Δεν υπάρχει σωτηρία! Για άλλη μια φορά παρά τα παρά­πονα που γράφτηκαν για την 12η Μεραρχία, μονάδα στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε πορεία σχεδόν 15 χιλιομέτρων παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και σαν να μην έφτανε αυτό, κόπηκαν για άλλη μια φορά οι απαλλαγές και δεν τηρήθηκε το ωράριο το οποίο ισχύει για τους στρατιωτικούς.

Το όλο θέμα δεν θα βγει σε κάλο διότι ο κόσμος έχει φτάσει σε αδιέξοδο με όλα αυτά τα οποία γίνονται: Μείωση μισθών, εξαντλητικό πρόγραμμα παρ όλη την υψηλή θερμοκρασία, κομμένες απαλλαγές, μη διατή­ρηση ωραρίου και διάφορα άλλα... Μήπως η ηγεσία θα πρέ­πει να πάρει κάποια μέτρα;» καταγγέλλουν ορισμένα στελέ­χη της Μεραρχίας, χαρακτηριστικά.

Βάλια Αμπατζή 
Δημοσιογράφος Αρκαδίας,
ελεύθερου και στρατιωτικού ρεπορτάζ

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-07/07/20016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger