Αρχική » , , , » Έφτυσε... τον Πάκη η Ζωή για την δεξίωση της 24ης Ιουλίου

Έφτυσε... τον Πάκη η Ζωή για την δεξίωση της 24ης Ιουλίου


Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «έφτυ­σε» την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη δεξίωση με αφορμή την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Η απάντησή της έσταζε φαρμάκι:

«Σας ενημερώνω ότι δεν θα παρευρεθώ στη δεξίωση στο Προε­δρικό Μέγαρο «για την 42η επέ­τειο της αποκατάστασης της Δη­μοκρατίας». Όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοι­χτές πόρτες και ανοιχτούς δρό­μους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην καθιερωμένη δεξίωση που επαναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος την προσεχή Κυριακή, 24 Ιουλίου, με την ευκαιρία της επετείου, θα βρε­θούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην του γ.γ. της Χρυσής Αυγής. Κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών θα είναι προφανώς η Τουρκία. Αν φυσικά, δεν τους έχουν προλάβει οι εξελίξεις.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-22/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger