Αρχική » , , , , » Όταν ο Καμμένος τα έβαλε με τη Φώφη

Όταν ο Καμμένος τα έβαλε με τη Φώφη


Εντάξει, είναι γνωστό ότι στην πολιτική δέχεται κα­νείς από τους αντιπάλους του και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Γι' αυτό και λέγεται ότι «η πολιτική απαιτεί γερό στομάχι». Ωστόσο, το τιτίβισμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας νομίζω ότι ξεπερνά κάθε προηγούμενο πολιτικής επίθεσης. «Μετά τη φυλάκι­ση του εξάμηνου Κυριάκου, η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, με άλλους χρήστες να αντι­δρούν ζητώντας ακόμα και την παραίτησή του. «Η διπλή μαστεκτομή είναι για σένα αστείο; Να υπάρχει και ένα όριο» έγραψε κάποιος, ενώ άλλος χρήστης πρόσθεσε «έλα να σε πάω στην Αιμα­τολογική του Ευαγγελισμού που πέρασα 2 χρόνια να τα πεις αυτά». Κάποιοι άλλοι συμπλήρωσαν «ΝΤΡΟΠΗ! Να είναι περήφανοι όσοι σε ψήφισαν. Αίσχος. Μακάρι να μη βιώσεις ούτε εσύ ούτε κα­νείς κάτι παρόμοιο», αλλά και «να παραιτηθεί αυτός που κάνει χωρατά με καρκίνους για να έρθει στη θέση του ο Λεβέντης που τους μοιράζει απλόχερα».

Τι ακριβώς έχει συμβεί με την «αναπηρική σύνταξη» της επικεφαλής της Δημοκρατι­κής Συμπαράταξης; Από το ΠΑΣΟΚ παρέπεμπαν χθες σε συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στην κρατική τηλεόραση τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Έχω τρία ανήλι­κα παιδιά. Και όπως χιλιάδες μητέρες με ανήλικα παιδιά, συμπληρώνοντας τα χρόνια υπηρεσίας βγήκα σε σύντα­ξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα της βουλευτού. Επο­μένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο ούτε κα­μία ειδική μεταχείριση ούτε το ανήθικο. Οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν» είχε πει τότε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

«Για να τελειώνουμε με τη χυδαιότητα, την κακοήθεια και την ανοησία. Η Φώφη Γεννηματά δεν λαμβάνει καμία απολύτως σύνταξη. Γιατί παρά τη γνωστή περι­πέτεια της υγείας της, επέλεξε να μην κάνει χρήση του σχετικού δικαιώματος και ΔΕΝ αιτήθηκε αναπηρι­κής σύνταξης... Πέραν λοι­πόν της απανθρωπιάς και της προσβολής σε χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν μια άνιση καθημερινή μάχη ζω­ής, κάποιος που είναι χρόνια βουλευτής και εν ενεργεία υπουργός σίγουρα γνωρί­ζει την ισχύουσα νομοθεσία.

Επομένως είναι εξοργιστι­κή η κακοήθεια, προφανής ο δόλος και αυταπόδεικτη η συκοφαντία. Η δε εύγλωττη σιωπή από πλευράς Πρωθυπουργού απλά επιβεβαιώνει αυτό που ο Πλάτωνας είχε διαγνώσει χιλιάδες χρόνια πριν: "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"» έγραψε χθες το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Φώφης Γεν­νηματά, Μανώλης Όθωνας.

Κουβέντα από τον Τσίπρα

Βεβαίως στο τελευταίο ο Όθωνας έπεσε μέσα! Κι αυτό επειδή άνθρωπός μου που βρέθηκε χθες στο Προεδρι­κό Μέγαρο, μου είπε πως ο Πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα που να φανερώνει την ενόχλησή του ή έστω την ευαισθητοποίησή του στο θέμα. Η Γεννηματά δε, μου είπε το ίδιο πρόσωπο, απέφυγε κάθε χειραψία με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Λογικό. Πάντως δύο μόνο περιπτώσεις υπάρχουν. Η πρώτη και πιο απίθανη είναι ο Καμμένος να μη γνώριζε για την περιπέτεια υγείας τής Γεννηματά. Η δεύτερη και πιο πιθανή είναι να μην μπορεί να ξεπεράσει ακό­μα τον χαρακτηρισμό της προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί «ακροδεξιάς απόφυσης».

(ΤΑ ΝΕΑ-25/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger