Αρχική » , , , , » Μισθολόγια της πείνας για τα στελέχη των ΕΔ-ΣΑ ετοιμάζει η κυβέρνηση

Μισθολόγια της πείνας για τα στελέχη των ΕΔ-ΣΑ ετοιμάζει η κυβέρνηση


Περικοπές μέχρι και 250 ευρώ!

Οριστικά τείνουν να «αφανιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, αφού η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις του ένστολου προσωπικού αλλά και την ίδια την Άμυνα της χώρας λόγω «Μνημονίου». Σύμφωνα με δημοσιεύματα το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει ακόμα και μειώσεις μέχρι 250 ευρώ στα χαμηλόβαθμα στελέχη, δηλαδή σε υπαξιωματικούς και επαγγελματίες οπλίτες. Μέχρι και 150 ευρώ αναμένεται να «κόψει» η κυβέρνηση στους αξιωματικούς, ωστόσο οι ανώτατοι αξιωματικοί θα δουν... αύξηση μέχρι 50 ευρώ!

Παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για «ισοδύναμα μέτρα» ώστε να μην περικοπούν οι μισθοί των στελεχών, βλέπουμε να γίνεται ακριβώς το αντίθετο, με τους υπαξιωματικούς και τα «κατώτερα στελέχη» να βλέπουν τους μισθούς να «κάνουν φτερά» και την κυ­βέρνηση να «χρυσώνει το χάπι» στους ανώ­τερους αξιωματικούς με μια αύξηση για γέ­λια!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-27/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger