Αρχική » , , , , , » Το ΝΑΤΟ θέλει ελληνικές φρεγάτες στη Μαύρη θάλασσα!

Το ΝΑΤΟ θέλει ελληνικές φρεγάτες στη Μαύρη θάλασσα!


Σε νέα επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος μας επιδίδονται οι νατοϊκοί σύμμαχοί (;) μας. Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία σήμερα και αύριο (Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουλίου), ορισμένοι ονειρεύονται την «επιχειρησιακή διασύνδεση» της ναυτικής δύναμης της Βορειοατλαντι­κής Συμμαχίας στο Αιγαίο με αντίστοιχη που σχεδιάζεται για να περιπολεί... ψυχροπολεμικά στη Μαύρη Θάλασσα.

Η τελευταία εξέλιξη κρύβει τον κίνδυνο εμπλοκής ελληνι­κών φρεγατών στο «μαλακό υπογάστριο» της Ρωσίας. Αν, μάλιστα, αυτό συνδυαστεί με το ότι θα τοποθετηθεί νατοϊκή μεραρχία και στη Ρουμανία, τότε το κλίμα έντασης ανάμεσα σε Δύση και Ρωσία μεταφέρεται όλο και πιο κοντά στη χώρα μας. Όπως πληροφορούμαστε, πάντως, υπάρχουν αντιδράσεις από Βούλγαρους και Ρουμάνους, οι οποίοι ενίστανται στην απαίτηση της Άγκυρας για τοποθέτηση Τούρκου ναυάρχου ως επικεφαλής. Μπορεί δηλαδή να τη γλιτώσουμε διά της πλαγίας... Γ.Γ.

(ΕΠΙΚΑΙΡΑ-08-14/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger