Αρχική » , , , , » Θαυμασμός για τις δεξιότητες των πιλότων μας

Θαυμασμός για τις δεξιότητες των πιλότων μας


Τον θαυμασμό των παρευρισκομένων αλλά και των ειδικών απέσπασαν οι Έλληνες πιλότοι σε διεθνή επίδειξη αεροπορικών ικανοτήτων. Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» και δύο αερο­σκάφη F-4 της 339 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης συμμετείχαν στη διεθνή στρατιωτική έκθεση «Royal International Air Tattoo 2016» (RIAT), στο Φέρφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Η συμμετοχή και η επίδειξη της Ομάδας «ΖΕΥΣ» απέσπασε ευμενή σχόλια, ενώ τα αεροσκάφη F-4 της 339 Μοίρας βρέ­θηκαν στο επίκεντρο των στατικών εκθέσεων. Επιπλέον, το αεροσκάφος της Ομάδας «ΖΕΥΣ» τοποθετήθηκε στο επίσημο δείπνο της διοργάνωσης, στο οποίο συμμετείχαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, πρωθυπουργοί κρατών και αρχη­γοί των συμμετεχουσών Αεροποριών.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-23/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger