Αρχική » , , , » ΠΑΝΤΑ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΠΑΝΤΑ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ


ΠΑΝΤΑ ρηξικέλευθος, ο υπουρ­γός Αμύνης βγάζει συνεχώς από τα αδιέξοδα τον σύντροφό του Αλέξη. Διότι, λ.χ., προέκυψε μέγα πρόβλημα πώς θα ψηφίζουν οι 17άρηδες από τη στιγμή που δεν είναι στην ηλικία για να έχουν δί­πλωμα οδήγησης! Πρόβλημα μείζον του αρχαίου βοεικού προβλή­ματος και του τετραγωνισμού του κύκλου. 

Το έλυσε όμως ο Πάνος προτείνοντας την εξής λύση για τους μη έχοντες δίπλωμα φερέλπιδες νέους ψηφοφόρους: Να πά­ρουν δίπλωμα, αλλά να μην οδηγούν αν δεν συνοδεύονται από έναν ενήλικο. Η λύση Καμμένου παραπέμπει και σε άλλες εφαρμο­γές. Κάποια στιγμή, επειδή η Αρι­στερά έχει μείνει με την εντύπωση ότι τα μειράκια την ψηφίζουν -αν και είναι εδώ και σαράντα χρόνια γνωστό ότι στα πανεπιστήμια επι­κρατούν οι παρατάξεις των δεξι­ών-, να προταθεί και η ψήφος των φοιτούντων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ή και νωρίτερα. Για τους πρώτους θα αρκεί -κατά τη λύση Καμμένου πάντοτε- να γνω­ρίζουν ποδήλατο χωρίς βοηθητι­κές ρόδες ή, εν πάση περιπτώσει, πατίνι. Για τους ακόμη νεότερους, απλώς να είναι εφοδιασμένοι με πάμπερς. Για ευνόητους λόγους...

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-02/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger