Το μωράκι του υποπλοίαρχου


Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στην Άρια Ναυπλίου η βάφτιση του μικρού Πανανά με νονό τον υπ. Άμυνας Πάνο Καμμένο

Το όνομα του πατέρα του, του υποπλοίαρχου Κωνστα­ντίνου Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο καθή­κον, πήρε το βαφτιστήρι του Πάνου Καμμένου.

Η Πολιτεία δεν ξέχασε τη θυσία του ήρωα και ο υπουρ­γός Άμυνας βάφτισε χθες σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνη­σης στον Ιερό Ναό Κοιμήσε­ως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου τον μικρό Κων­σταντίνο, δεύτερο παιδί της οικογένειας Πανανά, που γεννήθηκε 12 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Είμαστε όλοι οικογένειά του, όλες οι Ένοπλες Δυνά­μεις, το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός, γιατί είναι ένα παιδί το οποίο ανήκει στην Ελλάδα» είπε μετά το μυστήριο ο κ. Καμμένος, ευχόμενος στη μητέρα και στον αδελφό του υποπλοιάρχου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε αυτόν τον μεγάλο χαμό.

Στη βάπτιση το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρ­χος Γεώργιος Γιακουμάκης, ο αρχηγός στόλου αντιναύ­αρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης, οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός (Ν.Δ.) και Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ), ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αξιωματικοί του Πολε­μικού Ναυτικού, συνάδελφοι του Κωνσταντίνου Πανανά, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας.

Ο άτυχος υποπλοίαρχος σκοτώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην Κίναρο, όταν το ελικόπτερο Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτι­κού στο οποίο επέβαινε συνετρίβη σε απόκρυμνη πλα­γιά, στο πλαίσιο στρατιωτι­κής άσκησης.

Η τραγική ειρωνεία για τον 34χρονο αξιωματικό εί­ναι ότι είχε μπει την τελευ­ταία στιγμή στο συγκεκρι­μένο ελικόπτερο, καθώς το δικό του είχε παρουσιάσει βλάβη.

Στο δυστύχημα είχαν χά­σει τη ζωή τους επίσης ο υπο­πλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου.

(ESPRESSO-25/07/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger