Αρχική » , , , » ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΦ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΥΛΗΣ

ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΦ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΥΛΗΣ


Έψαξαν από δω, πήραν τηλέφωνο από κει, από παντού εισέπραξαν άρνηση. Ο λόγος για τη θέση του Αρχηγού ΓΈΕΦ. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έψαχνε για διά­δοχο του αντιστράτηγου Γιώργου Μπασιακούλη, δεν βρήκε ανταπόκριση όπου κι αν απευθύνθηκε. Απόστρατοι ανώτατοι αρνήθηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν... Κάποιοι στο ΥΠΕΘΑ έφθασαν στο σημείο να σκέφτονται και να εισηγούνται την τοποθέτηση του ΓΕΠΣ Γ. Ηλιόπουλου. Κάτι που ο Α/ΓΕΕΘΑ δεν συζήτησε καν. 

Με αυτά και με ‘κείνα αποφασίστηκε η παράταση της θητείας του σημερινού Αρχηγού ΓΕΕΦ Αντιστράτηγου Γιώργου Μπασιακούλη, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα προερχόμενος από τις Βρυξέλλες. Έτσι όπως τα κατάφεραν να δείτε που στο τέλος θα αρχίσουν να σκέφτονται να ρίξουν κλήρο! Ότι έσπειραν, θερίζουν τώρα οι καρεκλοκένταυροι του υπουργείου...

(ΣΤΟΧΟΣ-11/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger