Αρχική » , , , , , » ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΝ, ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΔΕ

ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΝ, ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΔΕ


Δεν τον τρομάζουν τα όσα τρομοκρατικά γίνονται στη Γαλλία αυτό τον καιρό τον Πάνο Καμμένο -ο ίδιος εμφανίζεται άλλωστε πανέτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση, εξ ου και τα διάφορα είδη στρατι­ωτικού εξοπλισμού που διαθέτει, μεταξύ των οποίων και μια στολή παραλλαγής. Ο υπουργός Άμυνας εθεάθη με την οικογένειά του στο αεροδρόμιο της Νίκαιας το πρωί της 11ης Αυγούστου επιστρέφοντας από ολιγοήμερο ταξίδι στην πανέ­μορφη, όσο και τραγικά χτυπημένη, πόλη της Μεσογείου. Η διαδικασία της επιβίβασής του στο αεροπλάνο, πάντως ήταν επεισοδιακή, διότι μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει χάσει κιλά, ωστόσο οι αποσκευές του ζύγιζαν περισσότερο του επι­τρεπτού ορίου, με αποτέλεσμα να αναλωθεί σε διαπραγματεύσεις με την υπεύθυνη του γκισέ. 

Όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν με τις διαπραγματευτικές ικανότητες αυτής της κυβέρνησης, η όλη συ­ζήτηση έληξε με θεαματική υπα­ναχώρηση του υπουργού και συμμόρφωση του με τους κανόνες. Του είπαν από την αρχή ότι σε περιπτώσεις υπέρβαρης αποσκευής προβλέπεται πρόστιμο, αλλά εκείνος δεν το δέχθηκε ησύχως, διατυπώνοντας έντονα την άρνησή του και νομίζοντας ότι για τους υπουργούς ισχύουν άλλα. Φυσικά στο τέλος πλήρωσε, αφού σε διαφορετική περίπτωση η βαλίτσα απειλούνταν με... exit από το αεροπλάνο! Με αυτά και με κείνα το ταξίδι του έγινε άνω κάτω. Μάλιστα ταξίδεψε σε διαφορετική θέση από τη σύζυγό του: εκείνον τον έβαλαν στις μπροστινές (Economy Class σημειωτέον), ενώ η Έλενα Τζούλη βρήκε ελεύθερη θέση στις τελευταίες σειρές.

ΜΝΚ
(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-13/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger