Αρχική » , , » Η Ελλάδα βουλιάζει και ο «Στρατάρχης» διακοπές χλίδας στις Κάννες

Η Ελλάδα βουλιάζει και ο «Στρατάρχης» διακοπές χλίδας στις Κάννες


Δεν τον πλησιάζει ούτε το Τζιχάντ. Τόσο άφιλος.
Άλλος για Σαλαμίνα τράβηξε ... και άλλος για Γαλλία.

Επιμέλεια: Στέφανος Χίος

Ήρθε και ο Αύγουστος, επιτέλους (!) και όλοι οι δρόμοι «οδηγούν στις παραλίες». Ή περίπου στις παραλίες αλλά όχι για όλους!

Και αν το μυαλό σας πηγαίνει στα εκατομμύρια των Ελ­λήνων που θα δουν τις δια­κοπές με τα «κιάλια» τι να πούμε και για τους «άλλους», εκείνους με τα γεμάτα πορτοφόλια που κάθο­νται σε μεγάλες, βελούδινες καρέ­κλες και έχουν τον παγκόσμιο χάρ­τη ανοιχτό στα γραφεία τους και αναζητούν τη «δροσιά» σε μακρι­νούς προορισμούς!

Ένας από αυτούς, είναι ο «πολύς», ο «μπαρουτοκαπνισμένος», ο «λοκατζής» του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, ο Πάνος Καμμένος ο Α’ (έτσι τον σιγοψιθυρίζουν στους μεγάλους και σκοτεινούς διαδρόμους της Μεσογείων).

Αφού λοιπόν, ο Υπουργός που πέρασε ολόκληρο το βράδυ του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία, στην αίθουσα των ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ (από τις 2 τη νύχτα και μετά όταν επέστρεψε από το Πόρτο Ύδρα στην Ερμιόνη με ελικόπτερο), αισθάνθηκε πως κουράστηκε, είπε να πάρει τη φαμίλια του και να πάει και αυτός, όπως όλοι οι Έλληνες, να ξεκουραστεί εκμεταλλευόμενος τη «ραστώνη» του Αυγούστου!

Αλλά εδώ είναι η διαφορά του «μεγάλου» άνδρα με τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς». Δεν επέλεξε κάποιο ελληνικό νησί, για να αφήσει και το «κατιτίς» του στην τοπική οικονομία, που δοκιμάζεται από την αύξηση του ΦΠΑ και όχι μόνο, αλλά τη Γαλλία, με το έντονο ευρωπαϊκό άρωμα! Ναι, πολύ καλά δια­βάσατε, αγαπητοί αναγνώστες, την όμορφη Γαλλία, με τους φούρνους της, το καλό φαγητό και τον ευγενή κόσμο.

Και αν για εσάς, ακόμη και η Σαλα­μίνα, είναι «εξωτικός» προορισμός (λόγω του άδειου πορτοφολιού) τι να πει και ο Καμμένος που «αναγκάστηκε» να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρει την ηρεμία του (μην ξεχνάτε έρχεται δύσκολο Φθινόπωρο, με εργασιακά, αξιολογήσεις, τρόικα κλπ) μακριά από έγνοιες, ταλαιπωρίες, καράβια με καθυστερήσεις, «λαουτζίκο» και τα μαστίγια με τις 7 ουρές...

Εμείς, το μόνο που έχουμε να πού­με ή μάλλον να ευχηθούμε, είναι να πάει και να περάσει όσο καλύτερα γίνεται. Να γυρίσει δυνατότερος από ότι έφυγε και περισσότερο μαυρισμένος, αν επιλέξει κάποια «μαγική» ακτή της Νότιας Γαλλίας. Η χώρα «χρειάζεται» έναν Πάνο Καμμένο, τον επονομαζόμενο και Α’. Όσο για το Τζιχάντ; Ο Καμμένος είναι τόσο άφιλος που δεν τον πλησιάζει ούτε αυτό.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-06/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger