Παλιό αλλά καλό


Την αίσθηση ότι οι Συριζαίοι «ζουν τον μύθο τους» στην εξου­σία και βιώνουν πράγματα που δεν είχαν προλάβει ή δεν μπο­ρούσαν στο παρελθόν, όντας κλεισμένοι στο κομματικό κα­βούκι και προσβεβλημένοι από έναν ιδιότυπο ιό αποφυγής του γκλάμουρ, επιβεβαιώνουν όλο και περισσότερο διάφορες ιστορίες που έρχονται στην επιφά­νεια με την πάροδο του χρόνου.

Ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει εκστασιασμένος από αυ­τά που μπορεί να δει πλέον ως πρωθυπουργός. Λέγεται μάλι­στα, έστω και με κάποια καθυ­στέρηση, ότι όταν τη Μεγάλη Παρασκευή του περασμένου Πάσχα ο Πάνος Καμμένος τον μετέφερε με το περίφημο σκάφος «Jules too» από το «Porto Hydra» όπου βρίσκονταν οι δυο τους στην Αίγινα για να κάνει Ανάσταση με το ζεύγος Φλαμπουράρη ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας να περάσουν όσο πιο κοντά γίνεται από την Ύδρα, «στην οποία δεν έχω πάει ποτέ», όπως ομολόγησε, αφήνοντας άναυδο τον συνομιλητή του. Δεν είναι βέβαιο τι άλλο την κάνουν την εξουσία οι Συριζαίοι, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίσουν τον κόσμο τώρα που την έχουν...

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-07/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger