Αρχική » , , , , » Λάθρο εμπόδισαν άγημα του ελληνικού στρατού στη Μυτιλήνη

Λάθρο εμπόδισαν άγημα του ελληνικού στρατού στη Μυτιλήνη


Στην αρχή έλεγαν ότι οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι. Προ καιρού ο κόσμος στη Μυτιλήνη είχε φτάσει στο αμήν με τους λαθρομετανάστες, και το έλεγαν μάλιστα και φωναχτά ότι δεν αντέχουν άλλο. Ο τουρισμός έπεσε κατά κόρον, ενώ ακόμα και οι ντόπιοι φοβούνται όχι μόνο για την περιουσία τους αλλά και για την ίδια τους τη ζωή.

«Σαν ένας απλός αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, προκαλώ τους κατοίκους της Μυτιλήνης, να αποδείξουν ότι ο Στέφα­νος Χίος τους έκραζε άδικα! Ερώτηση πρώτη: Είναι αλήθεια, ότι στο νησί σας, εμποδίστηκε άγημα του Ελληνικού στρατού όταν πήγαν να ανεβάσουν την ιερή μας σημαία από λαθρο-εισβολείς;! Ερώτημα δεύτερο: Ποιος είναι ο «καραβανάς στρατηγός» που έδωσε εντολή για να αποχωρήσει το άγημα για να μην προκληθούν οι λαθρομετανάστες και ανάψουν τα αίματα; Ένοχος προδοσίας εστί! Βγείτε να πείτε λοιπόν αν νιώθετε τον Πατριωτισμό μέσα σας!»

Θεόδωρος Κ.
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-15/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger