Αρχική » , , , » Κόβουν την... πλάκα Τσίπρα οι αστυνομικοί

Κόβουν την... πλάκα Τσίπρα οι αστυνομικοί


ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

«ΧΩΡΙΣ πλάκα!!!», το φλέγον ζήτημα των ειδικών μισθο­λογίων δεν προσφέρεται για αστεϊσμούς, όπως προ­φανώς έκανε ο πρωθυπουρ­γός «παροτρύνοντας» τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλή­νια Ομοσπονδία Αστυνομι­κών Υπαλλήλων, ζητώντας συνάντηση μαζί του.

«Ο πρωθυπουργός προφα­νώς αστειεύτηκε στην “παρό­τρυνσή του” να συλλάβουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επειδή, όμως, ούτε ο θεσμός της Δημοκρατίας ούτε αυτοί που την εκπροσωπούν αλλά ούτε και το φλέγον ζήτημα των ειδικών μισθολογίων προσφέρονται για αστεϊσμούς, επιβάλλεται ο κύριος πρω­θυπουργός αμέσως μετά την επιστροφή του από το εξωτε­ρικό να δεχθεί αντιπροσωπία των Ομοσπονδιών μας, ώστε να δεσμευθεί επιτέλους για το ερήμην μας κυοφορούμε­νο ειδικό μισθολόγιο και την υλοποίηση των αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ, βάζοντας τέλος στις δια­φορετικές και πολλές φορές αντίθετες προσεγγίσεις και δηλώσεις των συναρμόδιων υπουργών του», γράφουν στην ανακοίνωσή τους.

Ζητούμενο για τους ένστο­λους ήταν και εξακολουθεί να είναι η διατήρηση της ιδι­αίτερης μισθολογικής αντιμε­τώπισης των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπρεπής διαβίωσή τους, με δεδομένη την επικινδυνότητα και την ιδιαιτερότητα του λειτουργήματός τους.

Αυτό είναι το παγιωμένο αίτημα των ενστόλων, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ και συμπληρώ­νουν πως «το υπέρτερο αγα­θό της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας περνά μέσα και από τα ειδικά μισθολό­για. Όπως ακριβώς και από αυτά των δικαστικών λει­τουργών, των πανεπιστημι­ακών και των ιατρών!» και καταλήγουν με τη σημείωση «Χωρίς πλάκα!!!».

Π. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-20/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger