Αρχική » , , , » Ζευγάρι στον στρατό και στο... Διαδίκτυο!

Ζευγάρι στον στρατό και στο... Διαδίκτυο!


Τεράστιος είναι ο θόρυβος που έχει προκληθεί στην περιοχή του Έβρου και έχει να κάνει εν μέρει με τις... επιδόσεις των στρατευσίμων μας, αλλά και με την άμυνα της ίδιας της χώρας! Και αυτό γιατί, όπως έχει αποκα­λυφθεί τις τελευταίες ημέρες μέσω του Διαδικτύου, δύο στρατεύσιμοι όχι μόνο συνευρέθηκαν σεξουαλικά, αλλά αποφάσισαν να δημοσιεύσουν τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο ίντερνετ. Όπως λένε οι πληροφορίες πρό­κειται για μία στρατιωτικό καριέρας και έναν απλό στρατιώτη, οι οποίος απ' ό,τι φαίνεται, είπαν να παραφράσουν το απόφθεγμα, μετατρέποντάς το σε «ερωτεύεσθαι περί πάτρης». 

Έτσι το ζευγάρι βιντεοσκόπησε τις προσωπικές και ερωτικές του στιγμές ώστε να τις μοιραστεί και με τους χρήστες του Διαδικτύου, με δύο τουλάχιστον βίντεο, τα οποία έχουν μέχρι τώρα εκατο­ντάδες χιλιάδες προβολές. Το ακόμα πιο περίεργο της υπόθεσης αυτής εί­ναι πως στα συγκεκριμένα βίντεο, εκτός από την επαγγελματική τους ιδιότητα, αναφέρονται και στην περιοχή του Έβρου όπου υπηρετούν, κάνοντας όσους έχουν παρακολουθήσει τα επίμαχα βίντεο και τους κατοίκους της πε­ριοχής να ξεκινήσουν υποθέσεις περί της ταυτότητας των δύο πρωταγωνι­στών. Τα σενάρια πολλά, οι συζητήσεις και οι υποθέσεις ακόμα περισσότε­ρες αλλά ένα είναι τουλάχιστον σίγουρο. Ηθικόν ακμαιότατον!



(FREDDO-26/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger