Ουαί Φαρισαίε Καμμένε


Γράφει ο Αγιορείτης

Από πότε οι αριστεροί κυβερνώντες "ψέκασαν" με τόση απάθεια για τα θρησκευτικά και εκκλησιαστικά ζητήματα και ανοχή στον εν εξελίξει πόλεμο κατά της Εκκλησίας τον συγκυβερνώντα Πάνο Καμμένο; Από την αρχή θα απαντή­σει κανείς... Ο υπουργός Άμυνας που διερρήγνυε τα ιμάτιά του προεκλογικά πως θα προστατεύσει την Ορθοδοξία α­πό την ψευτοπροοδευτική λαίλαπα έχει ρίξει λευκή πετσέτα επιτρέποντας στους "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώ­νω" της εξουσίας να αλλοιώνουν συνει­δητά και κατ’ εξακολούθησιν το εθνικό και θρησκευτικό πνεύμα του Έλληνα! Τελευταίο παράδειγμα όσα συνέβησαν με το μάθημα των Θρησκευτικών στη Βουλή, αλλά και την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία...

Όσοι ψήφισαν τους Ανεξάρτητους Έλλη­νες με έναν και μοναδικό σκοπό, που δεν ήταν άλλος από το να συγκρατήσει τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πολιτική εμπειρία δεν είχαν για να τους εμπιστευτεί ο λαός, περίμεναν να αντιδράσει κάποιος από την παρέα του Πάνου ή ο ίδιος ο υπουργός στην ανερυθρίαστη ομιλία του υπ. Παιδείας με την οποία κατάργησε το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολείο υπό την μορφή που το ξέραμε.

Φευ! Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι ΑΝΕΛ... Ποιον κοροϊδεύεις Φαρισαίε Καμμένε φέρνοντας εικόνες για προσκύνημα στο υπουργείο Άμυνας τη στιγμή που περνούν τόσα αντιεκκλησιαστικά νομοθετήματα από την κυβέρνηση που συμμετέχεις;

Μόνο για το τέμενος αντιτάχθηκαν οι ΑΝΕΛ και πάλι εκ του ασφαλούς αφού ήξεραν πως δεν θα ιδρώσει το αυτί της κυβέρνησης αφού τη ρύθμιση ψήφισαν όλοι οι υπόλοιποι, άρα ο Καμμένος (μαζί με τη Χρυσή Αυγή που επίσης κατα­ψήφισε) θα φανεί υπερασπιστής των Χριστιανών!

Ντροπή και αίσχος! Όλα για την καρέκλα πια;;

Σαν άλλο επίλογο του αφιερώνουμε τους λόγους του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου για τους πολιτικούς άρχοντες: "Όταν οι άρχοντες στερούνται της πολιτικής αρετής και δεν ελέγχονται, τότε καθίστανται οι ίδιοι πρόξενοι ανωμαλίας και κοινωνικής καταστροφής. Όταν άρχοντες είναι ηθικά ασθενείς, τότε και ο λαός τους μιμείται στο κακό και στο άδικο. Γιατί, όταν το κεφάλι δεν είναι υγιές, πώς είναι δυνατόν να παραμένει εύρωστο το υπόλοιπο σώμα; Πρόσεξε λοιπόν, άρχοντα, πόση ανωμαλία μπορείς να προκαλέσεις με την ανεντιμότητα σου στην κοινωνία".

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-05/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger