Αρχική » , , » «ΟΚ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ! «Πράσινο φως» από τους Θεσμούς στο ΥΠΟΙΚ – Τι αλλάζει – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

«ΟΚ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ! «Πράσινο φως» από τους Θεσμούς στο ΥΠΟΙΚ – Τι αλλάζει – Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι


Το «ok» των θεσμών για την οριστική αναμόρφωση των ειδικών μισθολογίων του Δημοσίου πήρε το υπουργείο Οικονομικών, με τις αλλαγές να τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2017.Ο σχεδιασμός των ειδικών μισθολογίων, που αφορά σε περίπου 200.000 δημοσίους υπαλλήλους ειδικών κατηγοριών, προβλέπει τον περιορισμό των 18 σήμερα ειδικών μισθολογίων που ισχύουν για διαφόρους επαγγελματικούς κλάδους σε 10 το πολύ, κάτι που, σε συνδυασμό με άλλες παρεμβάσεις, θα φέρει εξοικονόμηση 300 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2018.

Όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», η κατεύθυνση που δόθηκε είναι να ενσωματωθούν στους βασικούς μισθούς επιδόματα και να πριμοδοτηθούν μόνο δύο κατηγορίες επιστημόνων, οι γιατροί του ΕΣΥ και οι πανεπιστημιακοί.

Στα ειδικά μισθολόγια του ΕΣΥ και των καθηγητών ΑΕΠ προκύπτουν μεσοσταθμικές αυξήσεις 9%. Για τους ένστολους «παγώνουν» οι μισθολογικές προαγωγές, αλλά αυξάνονται, λόγω ενσωμάτωσης επιδομάτων, οι βασικοί μισθοί στα εισαγωγικά κλιμάκια. Τέλος, εξοικονόμηση προέρχεται μόνο από την απόφαση να κόβονται τα «δώρα» – βαθμοί για όσους αποστρατεύονται.

financialbox.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger