Απειλεί το DEB


Προκλητικό Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο πρόεδρος του τουρκόφιλου κόμματος DEB, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, εκμεταλλευόμενος την ανυπαρξία εθνικών αντανακλαστικών στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Τσαβούς απευθύνεται στο κοινό του με την προσφώνηση «Αξιότιμοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης». Στο κείμενο αναφέρεται στην απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε στις 15 Ιουλίου «στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία» η οποία κατεπνίγη «από το ηρωικό Τουρκικό Έθνος».

Αναφέρεται σε «τουρκική μειο­νότητα δυτικής Θράκης» και ρωτά «γιατί τα μέλη της μειονότητας δεν έχουν λόγο στην διοίκηση των πατροπαράδοτων Βακουφίων», «για ποιο λόγο στο δημόσιο τομέα απασχολούνται ελάχιστοι μειονο­τικοί υπάλληλοι», «για ποιο λόγο εφαρμόζεται το αντιδημοκρατικό πλαφόν του 3% και στους ανεξάρ­τητους υποψηφίους» και κάνει λόγο για «πολιτική ντροπή που δεν υπάρχει σε καμία δημοκρατι­κή χώρα».

Ειδικά για το θέμα των Βακου­φίων είναι χαρακτηριστική η συνάντηση που φέρεται να είχε πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της Βακουφικής Επιτροπής Κομοτη­νής Σελίμ Ισά. Δημοσιογράφος που περνά τις τουρκικές θέσεις στην ελληνική Θράκη, του μετέ­φερε την δυσφορία κάποιων «κόκκινων κύκλων» για το ότι ο Ισά έστειλε εξώδικο στην Σουκράν Ραίφ (γνωστή τουρκόφιλη επικε­φαλής θεατρικής ομάδας) που βρέθηκε να χρησιμοποιεί ακίνητο που ανήκει στην Βακουφική πε­ριουσία χωρίς να πληρώνει ενοί­κια, και του είπε να «προσέχει πολύ».

'Όταν ο Ισά του είπε «Τι θα μου κάνουν ρε; Θα με σκοτώ­σουν; Ας με σκοτώσουν!», αυτός του απάντησε «Ναι, αλλά έχεις και παιδιά».

Η πολιτική της Άγκυρας σε όλο της το μεγαλείο μέσα στην Ελλη­νική Θράκη!

(ΕΜΠΡΟΣ-10/09/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger