Αρχική » , , , , , , » ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ


Απόφοιτοι στον αέρα ...

Του Λ.Σ ΜΠΛΑΒΕΡΗ
Isblav@gmail.com

Με σοβαρότητα, αλλά και χιούμορ αντιμε­τωπίζουν στην Πολε­μική Αεροπορία και το ΓΕΕΘΑ την πρώτη πλήρως σχε­διασμένη επιχειρησιακώς πτήση τουρκικών F-16 πάνω από την ελληνική νησίδα Ανθρωποφάγοι, το μεσημέρι της 27ης Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την πρώτη οργανω­μένη πρόκληση που σημειώθηκε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, το οποίο οδήγησε σε ένα φοβερό εις βάθος «ξεσκαρτάρισμα» των τουρκικών αεροπορικών δυνάμεων, που είδαν περισσότερους από 350 πιλότους να αποστρατεύονται με συνοπτικές διαδικασίες -και αυτό λαμβάνεται σοβαρώς υπόψη. 

Τη Δευτέρα, μια τετράδα μαχητικών εισήλθε χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως στο FIR Αθηνών και χωρίστηκε σε δύο ζεύγη, το ένα από τα οποία πραγματοποίησε την υπέρπτηση πετώντας στα 10.000 πόδια, ενώ το άλλο ζεύγος το κάλυπτε. Δηλαδή πλήρως σχεδιασμένη εκ των προτέρων επιχείρηση και όχι κάποια μεμονωμένη ή τυχαία υπέρπτηση, όπως συνέβαινε έως τώρα, 3 φο­ρές, από «μοναχικά» F-16 ή από ελικοφόρα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας. «Φαίνεται πως ήταν η τελετή αποφοιτήσεως των νέων επιχειρησιακών πιλότων τους», σχολίασε το γεγονός με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση ανώτατος αξιωματικός της ΠΑ, με χιλιάδες ώρες πτήσεως στο ενεργητικό του και δεκάδες αναχαιτίσεις στο Αιγαίο. Δηλαδή, πάλι εμείς θα τους ... εκπαιδεύουμε;

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_ SECRET-01/10/2016)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger