Αρχική » , , , , , , , , , » ΘΡΑΚΗ: Ποιοί βουλευτές ευχήθηκαν στην «τουρκική» μειονότητα

ΘΡΑΚΗ: Ποιοί βουλευτές ευχήθηκαν στην «τουρκική» μειονότητα


Ευχές δημοσίευσαν στην εφημερίδα «Γκιουντέμ» της 9/9/2016 για το επικείμε­νο τότε Κουρρμπάν Μπαϊράμι επιφανή στε­λέχη της μουσουλμανικής μειονότητας. Και δεν ήταν όλες ίδιες. Κάποιοι ήσαν περισσό­τερο πρόθυμοι να εκφράσουν τα φιλοτουρκικά τους αισθήματα από κάποιους άλλους. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ αναφέρει: «Εύχομαι στην Τουρκική Μειο­νότητα Δυτικής Θράκης για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, μέρες γεμάτες με ειρήνη, γαλήνη και ευτυχία», ενώ ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αίχάν Καρα Γιουσούφ, αναφέρει: «Εύχομαι σε όλους τους μουσουλμά­νους για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, μέρες γε­μάτες με ειρήνη, γαλήνη και ευτυχία».

Παρόμοιες ευχές με αναφορές σε «Τουρ­κική Μειονότητα Δυτικής Θράκης» έδωσαν οι Αχμέτ Χατζηοσμάν (πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Μεχμέτ Εμίνογλου (στέλεχος της ΝΔ), Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά (στέλεχος και περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ) και ο βουλευτής Ροδόπης με το ΠΟΤΑΜΙ Ιλχάν Αχ­μέτ. Τέτοια «προξενική» αναφορά δεν έκα­νε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά.

(ΕΜΠΡΟΣ-01/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger