Αρχική » , , , , , » ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ 0 ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ TO ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ!

Τουρκόφωνη εφημερίδα milletgazetesi που εκδίδεται στην Ξάνθη. Άρθρο 5/10/2016 του εκδότη της Ομέρ Τζενγκίζ:

Ως χώρα (Ελλάδα) βιώνουμε την χειρότερη πε­ρίοδο της ιστορίας της δημοκρατίας μας από πολιτική και οικονομική σκοπιά. Ως Τουρκική Μειονότητα μάλιστα αυτή είναι μια πολύ περισ­σότερο αισθητή κατάσταση.

Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης που με την συνθήκη της Λωζάννης αφεθήκαμε στην Ελλά­δα και ως πολίτες αυτής της χώρας αλλά και ως μέλη της επίσημης μειονότητας της χώρας συνθλιβόμαστε διπλά. Τα βάσανα τα δικά μας είναι διπλά από των κανονικών πολιτών. Διότι όταν γεννιόμαστε εμείς ερχόμαστε με ένα 10-0 σε Βά­ρος μας και καταπιεσμένοι.

Στο παρελθόν αυτή η χώρα τράβηξε πολλά από την σύγκρουση αριστεράς-δεξιάς. Ο καβγάς αυ­τός αργότερα συνεχίστηκε στην πολιτική αρένα. Αλλά τι παράδοξο, δύο κόμματα που προέρχονται από παραδόσεις συνεχούς σύγκρουσης με­ταξύ τους, σήμερα (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) με έναν αρμονικό συνασπισμό βρίσκονται στην κυβέρν­ηση της χώρας.

Κάνοντας μια παρομοίωση είναι σαν ένα είδος φασιστών να δώσανε τα χέρια με τους αντιφ­ασίστες και να κυβερνάνε την χώρα. Εάν χρειά­ζεται να δώσουμε έμφαση, η κατάσταση στην χώρα μας είναι σαν να σχημάτισαν κυβέρνηση μαζί ο Χίτλερ και ο Στάλιν. Το μέχρι χθες κόμμα της ακραίας αριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πλήρη αρμονία και ευχαριστημένο με την άκρα δεξιά τους ΑΝΕΛ.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας με την ανθρωπιστική ρητορική και ο οποίος συνεχώς μιλά για τα ανθ­ρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα, από την μέ­ρα που ήλθε στην κυβέρνηση, συνεννοείται μια χαρά με τον φασίστα υπουργό Αμύνης Καμμένο που επιδιώκει να εξαφανίσει την Τουρκική Μει­ονότητα Δυτικής Θράκης. Δύο αντίθετοι πόλοι, η γάτα και ο σκύλος μαζί κυνηγάνε το πο­ντίκι . Δεν ξέρουμε αν οι δυό τους έπιασαν ποντίκια, αλλά σίγουρα ξέρουμε πως μαζί έκαναν σουρωτήρι την συνθήκη της Λωζάννης και επιφ­έρουν μέτρα που παραβιάζουν τα δικαιώματα της Τουρκικής Μειονότητας. Οι πράξεις της κυ­βέρνησης σε αυτό το θέμα δεν επηρεάζονται καθόλου από το ότι είναι δεξιοί ή αριστεροί.

Ότι και αν κάνουν οι ΑΝΕΛ σε αυτά τα θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά καθόλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευχα­ριστημένος από αυτή την κατάσταση και για να βγει καθαρός πετάει την μπάλα στους ΑΝΕΛ.

Οι ΑΝΕΛ στην εθνική άμυνα διακρίνεται πως δί­νουν βαρύτητα στα θέματα ενάντια στους Τούρ­κους της Δυτικής Θράκης. Ο πρόεδρος των Α­ΝΕΛ Καμμένος είναι σαν να μην κάνει άλλη δου­λειά πέραν της έχθρας κατά της Τουρκίας και των Τούρκων. Εάν δείτε τον περισσότερο χρόνο ενδυναμώνει την άμυνα έναντι της Τουρκίας, ε­ξοπλίζεται ακόμη περισσότερο και προβαίνει σε προκλήσεις στα σύνορα με την Τουρκία. Έτσι εί­ναι και η ρητορική του. Ασταμάτητα κάνει εχθρι­κές δηλώσεις στοχοποιώντας την Τουρκία και τους Τούρκους.

Την ίδια στάση τηρεί και στο θέμα της Τουρκι­κής Μειονότητας. Αρνείται την ύπαρξη Τουρκι­κής Μειονότητας στην Δυτική Θράκη και κάνει δηλώσεις στοχοποιώντας την μειονότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκική. Παρόμοιες δη­λώσεις έκανε πριν από λίγες μέρες. Έκανε δη­λώσεις που διαιρούνε και χειραγωγούν την μει­ονότητα. Την μειονότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως Τουρκική, με επίμονο τρόπο την ονόμασε ''Ελληνοπομακική'' και δήλωσε πως ο στρα­τός πάντα θα είναι δίπλα στους ''Έλληνες Πομάκους''.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Αμύνης Καμμένος δή­λωσε πως νέες στρατιωτικές μονάδες θα μετα­φερθούν στην Δυτική Θράκη. Είπε πως οι μονά­δες που θα μεταφερθούνε θα συμβάλουν οικονομικά στην περιοχή. Αλλά δεν ανακοίνωσε τον πραγματικό λόγο για αυτό. Εξ όσων ξέρω οι στρατιωτικές μονάδες δεν μεταφέρονται κάπου μόνο για οικονομικούς λόγους. Τέτοιες αποφά­σεις παίρνονται για στρατηγικούς λόγους. Πρέ­πει να ειπωθεί πως ιδιαίτερα για μια περιοχή σαν την Δυτική Θράκη οι αποφάσεις αυτές είναι πολύ ανησυχητικές. Τουλάχιστον για την μει­ονότητα. Όπως είναι φυσικό το κράτος παίρνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την αυτοάμυνα του. Στο θέμα αυτό στρατιωτικοί και πολίτες είναι υποχρεωμένοι να πράττουν αυτό που του ανα­λογεί. Και εμείς ως πολίτες αυτής της χώρας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε καθήκον για την υπεράσπιση αυτής της χώρας.

Υπάρχει όμως η εξής κατάσταση. Τα μέτρα αυτά είναι για εμάς ή ενάντια σε εμάς; Διότι ξέρουμε καλά πως οι τελευταίες μεταφορές μονάδων προς την Θράκη ήταν επί χούντας και σύμφωνα με αυτά που μας διηγούνται οι γεροντότεροι, κάποιοι αξιωματικοί που ήρθαν τότε λόγω της επιστράτευσης χρόνια αργότερα παραδέχθηκαν πως οι μονάδες αυτές είχαν σταλεί στην περιοχή για την μειονότητα.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν τότε, μετά από την έναρξη των επιθέσεων κατά των Τούρ­κων στην Κύπρο, η χούντα είχε σχεδιάσει το ίδιο και για την Δυτική Θράκη, είχε κηρύξει επι­στράτευση, είχε στείλει μονάδες και ήταν σε επαγρύπνηση. Εάν δηλαδή εξελισσόταν αλλιώς τα γεγονότα, θα μπορούσε να γίνει μεγάλη σφαγή στην Δυτική Θράκη !!! ;;;; !!!

Σήμερα δηλαδή όπως κλαίμε για τις γενοκτονίες σε Σρεμπρένιτσα και Μαυροβούνιο, θα κλαίγαμε και για την Δυτική Θράκη !!!

Όπως είναι φυσικό ρωτάμε: Τι θέλει να κάνει αυτή η κυβέρνηση; Η μετακίνηση μονάδων ενός στρατού που είναι υπό τις διαταγές ενός φα­σίστα υπουργού αμύνης, από πού βγήκε και ποιος είναι ο στόχος; Ή μήπως γίνεται διότι ό­πως και επί χούντας η μειονότητα αντιμετωπίζε­ται σαν εθνική απειλή; Εάν η κατάσταση είναι όπως σκεφτόμαστε τότε, αλίμονο στο χάλι μας και κρίμα για την χώρα μας...

ΟΜΕΡ ΤΖΕΝΓΚΙΖ

Δεν θα αναφερθεί τίποτα παραπάνω! Ξεστραβωθείτε ανοίξτε καλά μάτια κι αυτιά, ανασκουμπωθείτε και πράξτε γρήγορα αυτό που πρέ­πει, πριν είναι αργά για όλους μας !!!
(ΣΤΟΧΟΣ-13/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger