Αρχική » , , , , , , » Η βεβήλωση (!) των ιερών και των οσίων

Η βεβήλωση (!) των ιερών και των οσίων


ΝΑ, ΛΟΙΠΟΝ, που διορίστηκε και μόνιμος μουεζίνης στην Αγία Σοφία. Κι από τους βέβηλους μιναρέδες, τους οποίους προσέ­θεσαν οι βάρβαροι κατακτητές στο σύμβο­λο της χριστιανοσύνης και κολοφώνα της Ορθοδοξίας, θα ακούγεται τρις ημερησίως εκείνη η μακρόσυρτη, αμανετζίδικη επί­κληση προς τον Αλλάχ, τον δικό τους Θεό! Βεβαίως, θα μας πουν πάλι οι «προοδευ­τικοί», οι οποίοι θεωρούν κάθε παράδοση «οπισθοδρόμηση», ότι «δεν μας πέφτει λό­γος, δική τους είναι η χώρα, ό,τι θέλουν κά­νουν» .

Υπό όρους, θα συμφωνήσω μαζί τους. Και είναι απλοί οι όροι. Αφού κάνουν «ό,τι θέλουν» εκείνοι στη χώρα τους, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς «ό,τι θέλουμε» στη δική μας; Θα μπορούσαμε, λ.χ., να «διορίσουμε» κι εμείς ιεροκήρυκες σε όλα τα αναγνωρισμένα τζαμιά που λειτουργούν στη χώρα και να διαβάζονται τρεις φορές την ημέρα το «Πιστεύω» και το «Πάτερ ημών»!

ΚΑΙ, φυσικά, να σταματήσει αμέσως κάθε συζήτηση για την ανέγερση τεμένους στην Αττική! Γιατί αν υποχωρήσουμε και τώ­ρα, που ο σουλτάνος μάς πατάει εκεί που πονάμε, σε λίγο δεν θα υπάρχει γυρισμός! Διότι, αγαπητοί, εδώ δεν έχουμε μόνο τις προκλήσεις των τουρκαλάδων, που στέλ­νουν από κατασκοπευτικά μέχρι drones πά­νω από τα ελληνικά νησιά, δεν έχουμε μόνο τις συνεχείς παραβιάσεις από αέρος και θα­λάσσης, για τις οποίες συνήθως βρίσκουμε κάποια φτηνή δικαιολογία. Εδώ έχουμε μα­χαίρι στην καρδιά και στρίψιμο του μαχαι­ριού για να το νιώσουμε καλύτερα.

Εδώ φτύνουν στα κόκαλα του Κολοκοτρώνη, ο οποίος, όταν στο Ναύπλιο με την Επανάσταση στο φόρτε ο Κόδρινγκτον του πρότεινε «να τα βρούμε με τον σουλτάνο», του απάντησε: «Εμείς δεν έχουμε βασιλιά για να συζητήσει μαζί του. Ο δικός μας βασιλιάς σκοτώθηκε στην Πόλη κατά την Άλωση»!

Εδώ μαγαρίζουν το έργο στο οποίο αναφέρονται οι απανταχού χριστιανοί, μολύνουν τον Ναό της του θεού Σοφίας, σκυλεύουν τους τάφους του Ιουστινιανού, του Αρτεμίου και του Ισιδώρου, και εμείς ετοι­μαζόμαστε να παραχωρήσουμε χώρο του Πολεμικού Ναυτικού μας (του Όπλου το οποίο διαχρονικώς κατατροπώνει την Τουρκία) για να ανεγερθεί το μνημείο της αμνησίας μας! Εδώ δεν έχουμε «λάθος» ενός ανταποκριτή (ο οποίος μάλλον δεν ήταν ο μόνος που υπέπεσε σε αυτό) για να το «διορθώσουμε» με μιαν απόλυση!

ΕΔΩ έχουμε βεβήλωση των Ιερών και των Οσίων μας και, φυσικά, σε καμιά περίπτω­ση δεν περιμένουμε στήριξη από την Ευρώ­πη της αθεΐας. Έτσι και οι Τούρκοι είχαν αγ­γίξει την κάλτσα του Πάπα, θα είχε ξεσηκω­θεί το σύμπαν! Σε εμάς έλαχε ο κλήρος! Και δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω!

Η ΑΚΙΣ
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger