Αρχική » , , , , » Έβγαλε τη στολή ο «μπουχέσας» και πήγε να δει τον «Παρμενίωνα»

Έβγαλε τη στολή ο «μπουχέσας» και πήγε να δει τον «Παρμενίωνα»


Μετά τα χιλιάδες επικριτικά σχόλια που άκουσε πριν μερικούς μήνες, ο ετοιμοπόλεμος... μπαρουτοκαμμένος, όταν εμφανίστηκε με την χακί στολή του Στρατού, αποφάσισε να μην ξανακάνει το ίδιο... λάθος. Έτσι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, παρακολούθησε τμήμα της τελικής φάσης της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων 2016» που πραγματοποιήθηκε στη Χίο και αφορούσε ευρείας κλίμακας αποβατική ενέρ­γεια, με πολιτικά ρούχα αλλά με μπουφάν της αεροπορίας.

Ο... Τομ Κρουζ της κυβέρνησης, συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντι­στράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (I) Χρήστο Βαΐτση και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ. Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το Φυλάκιο Παναγιά και το Φυλάκιο Φαρμακονησίου όπου του έγινε ενημέρωση. 

Το μόνο που δε μάθαμε ήταν αν ο μπαρουτοκαμμένος, είδε τουρκικές παραβιάσεις, πάνω από το Φαρμακονήσι, οι οποίες γίνονται σε καθημερινή βάση, αναγκάζοντας τους στρατιώτες μας να περνούν συνέχεια... Παρμενίων.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-07/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger