Αρχική » , , , » ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ


ΤΟ ότι καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν δεν αφορά μόνο την Τζούλια Αλεξανδράτου. Που είναι και η δουλειά της στο κάτω κάτω της γραφής. Με τη χώρα να είναι διαλυμένη, να μην έχει μείνει τίποτα όρθιο, τους δανειστές σαν τον Δράκουλα των Καρπαθίων, τι βρήκανε να συζητήσουνε ο Πάνος με τον Κυριάκο; Το θέμα της στράτευσης στα 18 Αν δεν το έχετε καταλάβει, τόσα χρόνια αυτή είναι η δουλειά των πολιτικών. Κάτι δήθεν να συζητάνε, κάτι δήθεν να διαφωνούν για να είναι στην επικαιρότητα. Για να ασχολούνται μαζί τους τηλεοράσεις, ραδιόφωνα κ.λπ. και κατ' επέκταση και τα ψημάρια που ψηφίζουν. 

Άλλη δουλειά δεν είχε ο Κυριάκος, πήγε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αν καθότανε στο γραφείο του δεν θα υπήρχε η αφορμή για να τρέξουνε οι κάμερες από πίσω του. Θα καθότανε φρόνιμα όμως ο Καμμένος; Κάτι έπρεπε να βρει. Και το βρήκε: Τη στράτευση στα 18. Την σήμερον ημέραν άλλωστε οι νεολαίοι μετά τα 18 δεν ξέρουνε τι να κάνουνε. Δουλειά για να βρούνε, δεν βρίσκουνε. Οι σπουδές άχρηστες είναι. Αντί να είναι βάρος στην οικογένεια, μετά το γυμνάσιο να πηγαίνουνε κατευθείαν στον στρατό που θα τους ταΐζει τζάμπα. Ο Κυριάκος συμφώνησε. Ο Τζανακόπουλος όμως διαφώνησε. Είχανε βρει όμως δήθεν θέμα για να συζητάνε.

(GOAL-24/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger