Αγωνία για τους μισθούς των στρατιωτικών


ΤΗΝ ΠΥΛΗ του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε χθες το μεσημέρι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχη­γό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον επικεφαλής των οικονομικών θεμάτων του υπουργείου.

Υπήρξε συνάντη­ση με τον πρωθυπουρ­γό Αλέξη Τσίπρα για το μισθολόγιο των στρατιω­τικών και τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες που αξιώνουν οι δανειστές.

0 Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι είπε στον κ. Τσίπρα ότι νέες περικο­πές στις αποδοχές των στρατιωτικών δεν μπο­ρούν να γίνουν, παρουσιάζοντας μάλιστα και στοιχεία για τις μειώσεις που έχουν υποστεί στα χρόνια των Μνημονίων τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατανόηση

0 Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, έδει­ξε κατανόηση, αλλά, την ίδια στιγμή, το υπουργείο Οικονομικών, κατ’ απαίτηση και των δανειστών, θέλει να καταργηθεί το μέτρο της «προσωπικής διαφοράς», κάτι που θα οδηγούσε σε νέο «μαχαί­ρι» στις αποδοχές των έν­στολων (το ειδικό μισθο­λόγιο δεν αφορά μόνο τους στρατιωτικούς, αλλά και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας), αλλά και στις συντάξεις.

0 υπουργός Εθνικής Άμυνας, από την πλευ­ρά του, προτείνει ισο­δύναμα μέτρα και μάλι­στα τα έχει καταθέσει στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αποφευχθεί νέο πλήγμα στα οικονομικά των στελε­χών των Ενόπλων Δυνά­μεων και, κατά συνέπεια, στο ηθικό του Στρατεύματος, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-11/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger